fredag 27 februari 2015

Flexit badrumsfläkt

Välkommen till PriceRunner! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. God kapasitet i kombinasjon med lavt lydnivå gir god komfort.


Diskret design som passer de fleste miljøer. Leveres i to størrelser og med forskjellige funksjoner.

Har du frågor angående ventilation och våra produkter? Kontakta oss och vi hjälper dig. Passar både Ø1mm och Ø1mm kanaler. Uttagbar fläktenhet som gör det enkelt att utföra nödvändig renhållning i kanal.


Automatisk vädringsfunktion säkrar regelbunden ventilering. Mycket tystgående med hög . Fläkten är avsedd för montage i vägg. Fuktstyrning och timerfunktion.

Fuktgivaren gör att fläkten startar vid inställd fuktighetsnivå, medan . Vario är för både för 100mm och 1mm kanaler och har många möjligheter att justera in för optimal dri. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Fläkt Passad med inbyggd fukt- och tidstyrning. Effektiv, tystgående och flexibel våtrumsfläkt. Många möjligheter att justera in för optimal drift och komfort.


Kan även monteras utan stos där hålet inte är standarddimension eller runt. Klicka för en större bild). Modern ocheffektiv badrumsfläkt. Badrumsfl slim Deco 1std vi. För väggmongeringmedanslutning.


Centrifugalfläkt som tål högre kanalmotstånd. Effektiv fläkt med justerbar timer och fuktsensor. Anpassad för utsug av luft över längre kanaldragningar. Startas automatiskt av den inbyggda fuktsensorn, som kan justeras mellan och RH.


När fukt ventileras ut går fläkten i enlighet med timern där eftergångstiden kan justeras mellan och min. Tar bort fukt och dålig lukt.

Kanaltape metall 50mmx55m. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Energieffektiv, tystgående våtrumsfläkt med god kapacitet.


För utsug i badrum och våtrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения