onsdag 18 februari 2015

Skorstensrenovering jönköping

Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer. Skorstensrenovering och installation av skorstensskydd och eldstäder i Jönköping och Jönköping län - Referensjobb. Funderar du på en braskamin?


Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen. Vi hjälper er också med slutbesiktning som .

I vissa fall behöver din skorsten renoveras. Det finns flera olika sätt. Var och en med sina fördelar. Glidgjutning innebär att vi gjuter murade rök- och ventilationskanaler. Innan glidgjutningen rensar vi skorstenskanalen med sotvinda för att få sot och enentuellt löst murbruk att lossna.


Vi är ett företag som tar oss an dom flesta murnings arbeten. Allt ifrån stora förbrännings anläggningar till mindre murnings arbeten. Inget jobb är för stort eller för litet.

Vi utför även renoveringar av äldre kakelugnar. Dom arbeten vi utför finner Ni . Kaminexperten Jönköping Bankeryd. Hör av dig så kommer vi ut och tittar och lämnar offert. Givetvis helt utan kostnad.


Komplett Installationservice. Ja, registrerad för F-skatt. Diverse övriga specialiserade bygg- och anläggningsentreprenörer . Ansvarig Johan Andersson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag. Ledamot: Johan Andersson. Prenumerera på nya jobb hos Sotningstjänst och skorstensrenovering i Norden AB i Jönköping. Att renovera sin skorsten är en viktig och nödvändig sak när tiden slitit för mycket på skorstenen.


Om skorstensrenovering inte sker i tid finns det risk för brand och det skall man givetvis ta på allvar. Behöver ni hjälp med skorsten eller skorstensrenovering i Jönköping ?

Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Vi finns i hela Sverige och vi kan skorstenar.


Surfa in på vår sida och hitta en skorstenshantverkare nära dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения