tisdag 10 februari 2015

Skorstenar och rökrör

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Med hjälp av rökrören kan du enkelt ansluta eldstaden till skorstenen. Här säljer vi skorstenar , rökrör samt tillbehör till dessa. Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner.


Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på snyggaste sätt! Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav . Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Nordic Heating kan erbjuda skorstenar och rökrör till alla typer av eldstäder! Skorstenar från Landy vent och Schiedel (per meter).


Premoduls skorstenar är utvecklad och konstruerad för att ge maximal säkerhet tillsammans med Contura braskaminer- Välkommen till Contura. Modulskorstenar avsedda för bastuugnar, vattengrytor i radhus, villor och sommarstugor. Allt som behövs till din bastu.


Komplett skorstenspaket till våra bastuugnar. Du är välkommen att ringa eller mejla om du vill ha råd gällande din skorsten. Produkter i denna kategori. Kota skorsten Basic m. Det finns olika utföranden av skorstenspaket.


KAMINRÖR_ T- RÖR_ Ø120mm. PANNKITT_ värmebeständig tättmassa_ patron 6kg för tätning. Justerbar VÄGGKONSOL_ VÄGGFÄSTE till rökrör Ø120- 200mm.


Det är alltid viktigt att man följer regler för brand när man monterar en skorsten eller ett rökrör till sin ugn. Kraftig konstruktion Braskaminen Pudasjärvi passar utmärkt för att att värma mindre bostad eller fritidsboende. Lämplig för alla typer av bränsle: Ve kol, briketter, torv.


Anslutning för rökkanal (på ovansidan): 150mm Nominell effekt : Outl1 . Rökrör 250mm rak med spjäll. Schiedel skorstenar , permeter och isokern - säkert och tryggt med våra olika skorstenssystem anpassade för marknadens alla eldstäder och braskaminer. Schiedel är ledare inom marknaden på rökrör , inbyggda spisar och ventilationslösningar och skapar tekniskt avancerade, designdrivna produkter för att förbättra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения