fredag 20 februari 2015

Termostatstyrd kanalfläkt

PAX som har en termostatstyrd kanalfläkt ? Ska använda den för att trycka ut varmluften som. Välj mellan kamin, kanalfläkt , värmeförflyttare med termostat och mycket mer. EC Kanalfläkt Systemair K 1EC är mycket energieffektiv och enkel att reglera. Flyttar värme från ett rum till ett annat.


Värmeflyttare används exempelvis då man vill flytta överskottsvärme från ett rum med öppen spis eller braskamin till angränsande rum.

Liljengrens är en ledande tillverkare av självreglerande friskluftsventiler som regleras efter utetemperaturen, vilket ger optimal ventilation alla årstider. Termostat för väggmontage med vätskefyllt kapillärrörssystem samt synlig börvärdesinställning. Kontaktfunktion 1-polig, växlande brytförmåga 15(5) A, 2V AC. Lägg till i mina produkter . Temperaturstyrt tillslag av fläkt.


Elektronisk termostat för utanpåliggande montage. Kan användas ihop med Pax fläktar utan styrautomatik. Termostaten ställs in på den temperatur man vill att fläkten ska starta.


Fläkten går därefter till överskottsvärmen i rummet flyttats.

Kompakt kanalfläkt tillverkad i ett hölje av förzinkad stålplåt samt inbyggt godkänt motorskydd. Levereras komplett med konsol för upphängning samt st montageklammer för anslutning av kanalsystem. Utanpåliggande termostat med växlande kontakt. Max effekt 1W (A). Ett kom igång kit för tre rum.


Fresh AB är branschledande inom tillverkning och försäljning av produkter och lösningar för inomhusklimat och ventilation. Våra produkter är utformade för att lösa alla tänkbara ventilationsbehov i ditt hem. Kvalitet och miljöhänsyn är viktiga ledord genom hela produktionskedjan. Avsedd för montering i kanal.


Alla K-fläktarna har minst mm lång anslutningsstos. Förmonterade montagekonsoler är standard för att underlätta montage. Vid grader startar en liten fläkt ,typ bordsfläkt, (bild) och pressar den varma luften i övre delen av växthuset ner mot marken,så att det blir jämn temperatur och . Det gäller fläkt , termostat och tyristor (den apparat du reglerar fläktens hastighet med). Det finns en hel uppsjö av fläktar att välja bland. Du bör fråga en vvs-man om råd när det gäller fläkten eftersom denna skall anpassas efter vilken temperatur inluften har och hur många kubikmeter luft den skall flytta.


Fläkten har inbyggd termostat och steglös varvtalsreglering. I paketet ingår även väggrör och överluftsdon. B: i kanal utan självdrag.

Välj helst en fläkt som arbetar med ständigt, lågt grundflöde och forceringsautomatik (t.ex. PAX passad multi, passad eller PAX termic 760). På så vis uppnås nyttig luftomsättning året om. Den fungerar tillsammans med samtliga PAX-fläktar som ej är försedda med elektronik.


Ställs in på den temperatur man vill att fläkten ska starta vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения