fredag 20 februari 2015

Ivt 290

Elpannan är utrustad med ett intelligent styrsystem som sänker dina värmekostnader samtidigt som den är enkelt att ställa in. Den rostfria varmvattenberedaren med elanod ger korrosionsskydd för alla vattentyper. I Rego 4finns en behörighetsnivå för installatören som gäller installationsinställningar.


IVT 2innehåller varmvattenberedare, . Slutanvändaren får under inga omständigheter göra inställningar i denna nivå, vilket kan orsaka allvarliga fel i elpannans drift.

Alla våra IVT Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti. Genom att använda IVT originalreservdelar säkerställer du driften av din värmepump, värmepumpens livslängd och värmepumpens effektivitet. Signalord i början av en varning markerar vilket slags och hur allvarliga följderna kan bli om säkerhetsåtgärderna inte följs. ANVISNING betyder att sakskador kan uppstå.


SE UPP betyder att lätta eller medelsvåra personska- dor kan uppstå. VARNING betyder att svåra personskador kan uppstå. Avläsningar av systemets status samt felsökningar sker från menyträdet.

En avancerad reglerenhet styr så att du automatiskt alltid har bästa värmeekonomi. Undrar därför om det finns någon som har uppfattning om vad den vanligaste orsaken är till felet Fel på eltillskott? Nibe F7i ett enplanshus på 146kvm i Körlinge, norr om Stockholm. Har problem med att framledningstemperaturen kommer inte upp i. Jag tycker att det har blivit fjuttig med värme.


Elementen blir ljumna, men inte varma. Har kollat säkringar, inga fellarm, etc. Blir inte klok på vad det är. Hyvä ratkaisu, jonka avulla IVT Airia voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.


Edistyksellisen Ohjausautomatiikan ansiosta lämmitys on aina mahdollisimman taloudellista. Tips om hur du själv kan ta hand om din värmepump för att den ska fungera optimalt. Se våra enkla skötselråd här.


Vi sköter det tekniska, du installerar på plats och vårdar relationen med din kund! Jag har två st 290aw som ja säljer i delar om nån behöver något. Varmepumpen, som bruker varmen fra luften utenfor huset ditt, produserer hoveddelen av den varme og det varmtvannet du behøver.


Den innebygde varmtvannsberederen er i rustfritt og har elanode som skydder for alle vanntyper.

Suurin sallittu käyttöpaine, baaria. Lämmivesivaraajan tilavuus, 1l.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения