måndag 16 februari 2015

Högtryckstvätt med värme

Kärcher Professional högtryckstvättar för rengöring med kallt och varmt vatten och för stationär användning. Högtryckstvättar för professionell rengöring. Hejsan söker en högtryckstvätt som värmer vattnet , för min kran i garaget har bara kall vatten. Handla online eller i butik.


Finns det och vad kostar en sån?

Vi har ett stort utbud av högtryckstvättar! Vi erbjuder högtryckstvätt från kvalitetsmärken som. Majoriteten av alla våra beställningar på högtryckstvättar är IPC och Kränzle- Det talar ju sitt tydliga språk. Du får helt enkelt mycket för pengarna, en tvätt som du blir nöjd . Att tvätta altan, bil eller båten kan både vara tråkigt och tidskrävande. Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - vi erbjuder högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser!


Namn, HÖGTRYCKSTVÄTT KÄRCHER K5.

Stationärt hetvattenaggregat med ånga. Inbyggd i ett 175cm högt chasssi med svängbara dörrar. Utrustad med invändig isolering och frostvakt för att minimera risken för frostskador. Kraftig värmeslinga för maximal värme , upp till 120°C. Levereras med start-och stoppautomatik.


Välkommen till PriceRunner! En högtryckstvätt kan du använda till många saker, men framförallt till biltvätten. Att kunna spola av bilen i högtryck gör att du snabbt och smidigt får bort smuts, även på de mer svåråtkomliga områdena.


Förutom till biltvätten kan du även använda högtryckstvätten till trädgårdsmöblerna, altanen eller till och med till din. Hos oss hittar du hetvattentvättar, kallvattentvättar, hydrauldrivna högtryckstvättar och mycket mer. Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp. Det finns tillbehör som roterande munstycke, golvmunstycke, sprutmunstycke och inbyggd sladdvinda. Automatisk start och stopp, hållare till spolhandtag och . Hos Byggmax hittar du högtryckstvättar från välkända Kärcher och Nilfisk!


Leverantör: Nilfisk- Advance AB (ALTO Sverige). Kontakta butik för pris .

Vad behöver man tänka på när man ska välja högtryckstvätt ? Här får du bra tips om högtryckstvättar när du ska välja rätt högtryckstvätt. Hur prestationsstark din högtryckstvätt bör vara beror dock på hur smutsigt det är - vill du bara rengöra trädgårdsmöbler eller ta bort mossa på gångvägar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения