fredag 13 februari 2015

Skorsten sundsvall

Skorsten - skorstenar, braskaminer, sotning, skorstensfejarmästare, insatsrör, murspisar, skorstensbesiktning, skorstensrenovering - företag, adresser, telefonnummer. Skorstensrenovering - skorstensrenovering, insatsrör, glidgjutning, skorstenstätning, kaminer, braskaminer, murning, eldstäder - företag, adresser, telefonnummer. Braskaminer, insatskaminer, murspisar, installation av kaminer i Sundsvall.


Se våra aktuella kampanjer: KAMPANJER. Vår hemsida är anpassad för alla enheter!

Vi renoverar befintliga skorstenar, med slangdragning eller glidgjutning. Vi utför även allt inom inom byggnadsarbeten: Renovering, tillbyggna målning, snickeri, murning och putsarbeten, kakel och . När du installerat en ny eldstad med rökkanal för att få slutbesked av kommunen. När du vill veta status på befintlig skorsten eller eldstad.


I Sundsvall justeras denna taxa varje år mot ett sotningsindex (konsumentprisindex och löneförändringen i skorstensfejarnas avtal). Kan jag montera en braskamin till min skorsten ? Priset är också detsamma . Du måste alltid göra en anmälan innan du installerar eldsta braskamin, kakelugn eller öppen spis, och numera även kassett eller insats.

Då räcker det med att ett sotarintyg skickas in. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Skorstensfolket är specialiserade på renovering av skorstenar, ventilation, imkanaler och kakelugnar i Stockholm. Sundsvall Södra Sotningsdistrikt AB är verksam inom Skorsten , Entreprenör i Sundsvall. Taket och skorstenen samt taksäkerheten är mycket viktigt! Högsta kvalité, tak och plåtbeslag med fantastiska hållbara egenskaper som dessutom är snygga! GF-Produkter återförsäljare av kaminer och skorstenar i Sundsvall - Startsida.


Skorstenar i Västernorrland - Återförsäljare av skorstenar i Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand. För en tid sedan besiktade man de översta varven av skorstenen med hjälp av en drönare och upptäckte då flera skador. Korgen svajar i blåsten när muraren David Berge renoverar skorstenen.


Tidigt på torsdagsmorgonen krockade flera bilar på Kolvägen vid järnvägsstationen i Sundsvall. Området kring verket har spärrats av och all tågtrafik på ostkustbanan, som går nära skorstenen , har stoppats tills vidare, rapporterar SVT Gävledala. Med hjälp av två stora kranbilar, som kördes från Sundsvall för ändamålet, kunde skorstenen dock stabiliseras så att det gick att svetsa på nya balkar som säkrade stabiliteten . Klicka här för att komma till sajten Hantverkare.


Välj en kategori och beskriv vad du behöver hjälp med.

Vänta på svar från duktiga hantverkare. Har du behov av hjälp med skorsten eller kamin ? Dorunner att ta fram företag som kan hjälpa dig . Ladda ner våra appar gratis! Kommentera, ställ en fråga eller lägg ett bud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения