tisdag 10 februari 2015

Göteborgs energi driftstörningar

Aktuella avbrott eller störningar i elleverans, fjärrväme och gas. Ett strömavbrott kan bero på flera saker, exempelvis ett blixtnedslag , nedfallna träd eller att en kabel grävts av. Om det blir avbrott någonstans i överliggandenät larmas vår driftledningscentral automatiskt.


När vi lokaliserat felet skickar vi ut jourbilar till det aktuella området. I Göteborg finns två olika elnätsägare.

För dig som bor i Askim och södra skärgården (Styrsö) - information och felanmälan vid elavbrott. Ellevio kallar södra skärgården för Styrsö. Här hittar du information om våra avbrott. Avbrottsinfo: För att bli ännu bättre och säkrare när vi levererar fjärrvärme till er är det nu dags för service på fjärrvärmenätet.


I samband med det kommer vi tillfälligt behöva stänga av ett antal fjärrvärmecentraler. Tillfällig avstängning av fjärrvärmen . För närvarande råder det driftstörningar på elnätet på Lillatorpsgatan.

Description: All apartments on Selma have no Internet connection. Technician will troubleshoot on-site during Sunday. Göteborg Energi meddelar att allt borde fungerar som vanligt efter 15:00. Impact: Unplanned interruption to the Internet connection.


Information om el- och fjärrvärmeavbrott läggs upp här på webbplatsen så fort vi bara kan. Driftinformation om fjärrvärmenätet återfinns i Avbrottskartan nedan. Vilka områden berörs och när beräknar vi att felet ska vara åtgärdat?


Det kan du få reda på här. Kolla om det är strömavbrott eller andra störningar i leveransen där du bor. Under tiden som kunder flyttas kommer vi sätta upp parallell utrustning så att avbrottstiden ska bli så minimal som möjligt.


Underleverantör kommer också fortlöpande att avisera vilken fastighet som det jobbas med. Hur mycket bandbredd behövs i ett hem? Här finner du svar på de vanligaste frågorna. Lägg i varukorgen och checka ut.


Planerat Servicearbete - Södra Vägen, Göteborg (iTux).

Strömavbrottet bror enligt Göteborgs Energi på någon form av driftstörning. Kallvatten kommer att finnas. Området är: Fältmarskalken, Artilleristen och Kommendanten.


Här meddelar vi akuta driftstörningar. Varis Förvaltning äger samt förvaltar industrifastigheter och bostäder i Göteborgsområdet. Som hyresgäst hos oss kan du förvänta dig en nära och personlig kontakt med en välskött inre och yttre miljö där fastighetsskötare . El, värme och internet ska bara funka – hos Övik Energi kan du hitta den lösning som passar just dig. Upptäck ett lokalt energiföretag med brett utbud och hög servicegrad. Hämtning av trädgårdsavfall.


Trött på att köra löv och ris till åt. Fakturan kommer i mitten av april. Vi byter kundinformations- och debite. Nya adresser för faktura och e- postfaktura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения