fredag 30 januari 2015

Takhuv till köksfläkt

Takhuven släpper ut ventilationsluften men hindrar regn att komma in i ventilationssystemet. Takhuvens ände har samma dimension som spirorören och kopplas ihop med spirorör med nippel i samma dimension. Bender Carisma platt (1). Hitta allt från takhuv VHS och VH till kombihuv VH.


Vi har allt du behöver för ventilering.

Min gamla takhuv har tyvärr gett upp och vill inte hålla regnvattnet ute ibland. Finns det någon som har eller har haft en takhuv till köksfläkt av. Vilken takhuv skall jag välja? Utblås från köksfläkt på taket? Konstruerad för att ge en hög mynningshastighet med hög kastlängd.


Standard är för 2-kupiga betongpannor. Monteras vinkelrät mot tak med dräneringshålet riktat nedåt. Huven levereras komplett med.

Imkanal - takhuv köksfläkt. Vad gäller för fläkt och imkanal ovanför spisen? Avståndet mellan hushållsspis och fläkt regleras inte av brandskyddsskäl i Boverkets byggregler. Det som är styrande är i stället. Som utgångspunkt kan standardmåttet centimeter mellan spis och fläkt användas.


För gasspisar gäller också att . VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler. Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande. Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan. Huv med anslutning till kanalsystem för cirkulär kanaldragning. Takhuv , pressad förzinkad stålplåt Z275.


Systemet består av kanall. Takhuvar för vanliga villor och som är enkla att själv montera. Allt från takhuv för avluft, till imkanal och combihuv för både. Har spisfläkten ett backspjäll som är förhållandevis otätt, och man inte kan montera ett bra backspjäll mellan fläkt och imkanal, så kan en lösning vara en takhuvshatt som ger en labyrinteffekt och därigenom avskiljer det mesta av de snöflingor som dras in i kanalen av husets undertryck.


Tillverkad av pulverlackera galvaniserad stålplåt. Takhuven är anpassad till en tvåkupig betongpanna av standardtyp (THB160), eller två pannor (THB200).

Användning: Den isolerade frånluftshuven med hatt riktar luftflödet uppåt och regnvatten hindras att rinna ner i röret. Inre rör är av förzinkad tunnplåt. Används till avluft från ventilationsaggregat eller köksfläkt. Stort urval av kompletta ventiler med och utan ljuddämpning och filter, utvändiga och invändiga ventiler samt ventiler för husgrund.


För uteluft och avluft i bostäder. Bilde av Kanal och slang. Ventilationskanaler i stål . Isolerad ventilationshuv av plåt som används för ventilation från köksfläkt och värmeåtervinningsaggregat. Fresh AB är branschledande och löser alla tänkbara ventilationsbehov i din bostad.


Anvisningar gäller Sverige. Isolerad takhuv för frånluftsventilation, sanitärventilation samt ventilation av köksfläkt i privatbostad. Tegelformen är avpassad mot Anna samt EVA panna.


Locket kan demonteras vid sotning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения