fredag 30 januari 2015

Luftkylning

Cooler Master Hyper 2LED Röd. Tillgänglighet: st i lager (1-vardagar leveranstid). Vi hjälper dig med kylning till speldatorer och reder ut begrepp samt fördelar och nackdelar med vattenkylning och luftkylning.


I dagens djungel av olika kylningslösningar så tänkte jag skriva en liten beskrivning på de vanligaste. Först ut är den simplaste formen, nämligen luftkylning.

Det går helt enkelt ut på att överföra värmen ifrån en varm del direkt till luften med eller utan kylfläns, och att få ett luftflöde på ett eller annat sätt. Jag undrar om jag ska välja vattenkylning eller luftkylning till processorn i min kundvagn. Vill kunna överklocka och fortfarande hålla temperaturen nere. Luftkylning eller vatten? Sluten vattenkylning eller luftkylning ? Vattenkylning eller luftkylning ? Vill du få tillgång till hela artikeln?


Nationalencyklopedin, luftkylning.

Enkel att använda i öppna lokaler med stor luftomsättning. Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla eller via webshop till hela Sverige, snabbt och tryggt! Komplett fläktenhet för verktygsfritt montage i ytor.


Finns även med EMC-skärmning. Helt perfekt: Ett system och bara ett montagehål för alla storlekar. Optimal verkningsgrad tack vare en genomtänkt luftstyrning med låga . Här hittar du produkter för att kyla ner datorer med luft. Ger extra kylning under extrema förhållanden. Ej kompatibel med extra LED -belysning.


Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Hitta Engelska ord snabbt och enkelt. Eurochiller ABF Inverter är ett koncept inom luftkylning som har hittat sin naturliga plats vid kylning av anläggningar för ex. ABF kan öka produktionen med för varje grads reducering av lufttemperaturen.


Vid multilayer flerskiktsextrudering ger en lägre lufttemperatur betydligt bättre kvalitet på filmen . När vi ändå pratar om överklockning av Intels nya processorer så kommer det även nyheter om Pentium Anniversary Edition som överklockats från GHz till GHz. Den brittiska återförsäljaren Scan Computers har kört ett överklockningstest med enbart luftkylning och lyckades alltså överklocka .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения