onsdag 28 januari 2015

Infravärmare rusta

Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Användningsområde: Utomhusbruk. Terrassvärmare i hängande modell med dubbla carbonrör som ger mycket värme men väldigt svagt ljus. Värmeelement: st halogen IR. Infravärmare i golvmodell med 60° rotation och tippskydd.


Här finns infravärmare med som en naturlig del. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika . Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare.


Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Stort test av olika infravärmare. Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen. Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15.


Kommentar: Kräver uppsikt. Produktfakta: Mått: 53xcm. Funktioner: Två värmelägen, rotation, tippskyd handtag. Jag tycker dock inte de ger.


Flera infravärmare som säljs av de stora bygg- och elektronik-kedjorna i Sverige är livsfarliga att använda för utomhusbruk. Men i nätbutikerna slarvar flera av . Det kan vara svårt att få till den där uteplatsen som man drömmer om med plats för många, lummig grönska och fina textilier. Caroline Andernéll, inredningsdesigner och stylist, hjälper dig till en härlig uteplats med rätt känsla.


Det finns många olika sorters terrassvärmare, något som gör det möjligt att hitta just den värmare som passar bäst till den egna terrassen. En del modeller kan hängas på väggen medan andra står fritt, det finns även terrassvärmare som är specialbyggda för parasoll. Här kan du också hitta terrassvärmare med höga lågor . Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans.


Bordsvärmare i olika färger. Finns i vitt, svart, cerise, turkos. Två effektlägen 3eller 6W. Om jag köper någon av värmarna nedan - hur lång del av uteplatsen värms upp av dessa?


Vill veta så jag kan placera ut värmaren på bästa stället. Rusta , men kan tänka mig att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения