fredag 16 januari 2015

Takhuv imkanal

Speciellt anpassad som takhuv till imkanal eftersom den är färdigisolerad men godkänd brandisolering. Den monteras i lod och är ställbar i lägen mellan 0–40°. Standard är för 2–kupiga betongpannor . Bottendelen monteras i takets lutning.


Tillverkas vanligen i abc garantiplåt med års färgbeläggningsgaranti. Röret är isolerat i brandteknisk .

Här hittar du takhuvar till villan för avluft, till imkanal och kombihuv för både till- och frånluft. Vi har många olika modeller,. Vanligast är dimension 125mm men även 1och 160mm förekommer.


Avsluta med att isolera imkanalen med 30mm nätmatta. Annars kommer kall luft och ev. VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler. Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande.


Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan.

Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen. Men vad bör man köpa och vad ska man tänka på? Jag erkänner att jag varken googlat eller letat runt på . Renovera kök ny imkanal genom tak.


Vilket Flexibelt rör till köksfläkten? Konstruerad för att ge en hög mynningshastighet med hög kastlängd. Monteras vinkelrät mot tak med dräneringshålet riktat nedåt.


Huven levereras komplett med. Medföljande underbeslag . Takhuvar för vanliga villor och som är enkla att själv montera. Allt från takhuv för avluft, till imkanal och combihuv för både. Huv med anslutning till kanalsystem för cirkulär kanaldragning.


Systemet består av kanall. Tillverkad av pulverlackera galvaniserad stålplåt. Takhuven är anpassad till en tvåkupig betongpanna av standardtyp (THB160), eller två pannor (THB200).


Anordningar för ventilation i bostadskök är i huvudsak spiskåpor med fettfilter och imkanal som leds till den gemensamma frånluftsfläkten eller spisfläktar med fettfilter och imkanal som leds ut via frånluftskanal och vidare ut genom takhuv. En standardlösning för ventilationsanordningar för .

Takhuv , pressad förzinkad stålplåt Z275. Ventilationshuven är ställbar för taklutningar upp till 45°. Företaget har levererat prelackerade takhuvar, ytterväggsgaller, spjäll, brandsystem och filterskåp de senaste åren till alla typer av ventilations-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения