fredag 16 januari 2015

Lk blandningsventil

Blandningsventilen levereras med backventil, som monteras i KV-anslutningen förhindrar varmvatten att stiga upp i kallvattenledningen. Komplett sortimentAktuellt Sortiment. LK tillverkar och levererar produkter inom förnyelsebar energi primärt till den Europeiska marknaden. Kunderna är främst OEM, distributörer och återfö.


LK 5AquaMix är en blandningsventil för varmvattenberedning med en termisk insats som reglerar tillförseln av kallvatten så att önskad temperatur uppnås.

Med en backventil installerad i kallvattenledningen förhindras självcirkulation - se under tillbehör. Ventilerna i dimension G ½” utvändig gänga samt mm . LK 5är en ventilkombination med blandningsventil för varmvattenberedning. Ventilröret har avstängning mot inkommande kallvatten och integrerad backventil som förhindrar återströmning av varmvatten till inkommande kallvattenrör. Det finns en anslutning med invändig gänga G½ för montage av säkerhetsventil.


LK , 55 Blandningsventil , 22mm tryggt och enkelt med snabb leverans. GR BLANDNINGSVENT LK 550.

VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. Blandningsventil 5HydroMixmm Alt mm klämmringskoppling. LK Blandningsventil 5HydroMix. Inom värme så säljer vi bland annat pelletsbrännare, expansionskärl, solfångarsystem, radiatorer, cirkulationspumpar, elpannor, pannor från välkända märken som NIBE, CTC OCH Värmebaronen till bra priser.


Vid fjolårets badrumsrenovering lyckades hantverkarna att torrköra cirkulationspumpen så den skar. Den byttes till en LK 550. Rinkaby Rör säljer VVS, Reservdelssats LK. Insats för blandningsventil LKA 5och LKA 5tillverkade f. Välkommen att besöka vår Nätbutik.


Du kan köpa lk blandningsventil 5dim hos vvsbutiken. ESBE förnicklad blandningsventil. LK HydroMix 5är en blandningsventil för varmvattenberedning.


Ventilen har en termisk insats som reglerar tillförseln av både kall- och hetvatten så att önskad temperatur uppnås. Ventilen har skållningsskydd som stänger för inkommande hetvatten om kallvattentillförseln skulle . LK 6RESERVD SATS BL VENT.

Satsen innehåller: 1) Skruv 2) Medbringare 3) Känselkropp 4) Kolv 5) Fjäder Läs mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения