onsdag 21 januari 2015

Franke köksfläkt

Söker du det perfekta kökssystemet? Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö! Däremot kan förutsättningarna, kraven och önskemålen variera mellan olika länder och marknader. Här finner du modernt designade produkter anpassade för de flesta ventilationssystem.


Hittar du inte det du söker ring oss. Det här är en av Sveriges populäraste köksfläktar.

Den är tyst och effektiv. Lågenergibelysning med kompaktlysrör på 11W. Fläkten har hastigheter. Osuppfångningen ligger på Hastighet. Belysningen utgörs av lågenergibelysning med kompaktlysrör på W. Tyst och effektiv underbyggnadsfläkt.


Med fem hastighetslägen klarar den allt från ljudlös efterventilation,till hög osuppfångning. Timerreglerat spjäll 5–min.

För fastigheter med gemensam centralfläkt. Mekanisk brytare hastigheter. Kolfilter finns som tillbehör eller som färdig kolfil. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Vi på Inredningsvaruhuset. Prova belysning och samtliga hastigheter för att konstatera vad som inte fungerar. Ring FRANKE FUTURUMs serviceavdelning, tel.


De kan hjälpa till att åtgärda felet eller anvisa till närmaste servicefirma för snabb och bra service. Produkten omfattas av gällande EHL- bestämmelser . Franke Köksfläktar till Bästa Pris! Futurum AB, Byske, är en stor tillverkare av köksfläktar för hem och storhushåll.


En köksfläkt med utsug är en fläktstyrd frånluftsanordning och tar bort förorenad luft, likt en ventilationsfläkt. Om en köksfläkt installeras samtidigt som huset byggdes kan den vara en del av ventilationen. Man bör därför vara försiktig när man köper en ny fläkt, så att den inte påverkar resten av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения