fredag 16 januari 2015

Isolerad skorsten

Modulskorsten med PRISGARANTI, lämplig för bl. BIOMODUL isolerad stålskorsten: högsta värmeklass (T600), års garanti! En skorsten ska sitta länge. Vårt rostfria skorstenssystem är utvecklat i Sverige efter Svenskt klimat och vi kan leverera skorstenar i alla lägen till alla anläggningar.


För halvisolerat 30mm (45). Isolering: För helisolerat 50mm (65).

Flex hel-halvisolerat (1). Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Rökgångens inre diameter 1mm, yttre diameter 2mm. Avsedd för små eldstäder, kaminer, små och medelstora bastuugnar. Polerat rostfritt 3material.


Vår skorsten passar de flesta eldstäder och kaminer och kan dras nära brännbart material. Välj mellan att installera den synlig eller inbyggd. Här säljer vi isolerad schaktfri Schiedel Steel stålskorsten med 120mm diameter.

Med högsta värmeklassning (T600), högkvalitativ keramisk isolering och utmärkt stålkvalitet från två av världens ledande tillverkare inom respektive område, så blir BIOMODUL ett bra val oavsett om det . Standarden sätts av svensk byggnorm. En hel rad av nya val och ytterligare beslut som ska fattas… Förstavalet är om skorsten skall vara oisolerad enda nerifrån kamin upp till ca 5mm från innertak, där man sedan går över till isolerad skorsten. Alternativt kan man ju gå med isolerad skorsten hela vägen.


Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Montering av arbetsbrygga till skorsten utan skorstenshuv.


Minsta avstånd till brännbart . Planerar skorstensdragning på övervåningen. Det finns i huvudsak två sätt att renovera en murad skorsten. Det vanligaste sättet är att sätta in ett flexibelt insatsrör, sedan häller man i ett isoleringsmaterial i utrymmet mellan insatsröret och den murade kanalen. Man får en cirkulär rökkanal som är bättre isolerad och därigenom också en effektivare och bättre skorsten.


Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Eventuellt kan extra brandtätn. SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1GRÅ.

Hög kvalité och brandsäker, den är också snabb och enkel att montera. Tilläggsisolering av takgenomföring och genomföringens övertäckning borgar för en . CE-märkt i enlighet med kraven för brandsäkerhetsklass T600. Nej, du kan inte räkna med någon direkt värmeeffekt från skorstenen på övervåningen. Den delen av skorstenen är isolerad för att man inte ska kunna bränna sig. Det gör att det blir värmestrålning men väldigt lite.


Däremot rekommenderar vi att ni installerar en fläkt som fördelar värmen mellan våningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения