torsdag 29 januari 2015

Comfortbutiken i halmstad

Hos oss hittar ni köksmiljöer och lösningar för badrum. Speciella öppettider: Alla röda dagar har vi stängt. Helhetslösningar och kunskap ger trygghet.


Här hittar du allt du söker när det gäller VVS . Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. VVS- SHOPPENI vår VVS shop hittar ni det mesta, fråga gärna om hjälp av våra VVS-experter så får ni rätt saker.

Har vi det inte hemma så kan v. Vill ni lyxa till det lite extra där hemma? För mer info om utförsäljningen klicka. Flytta ut mysfaktorn hemma i tv-soffan ut under stjärnorna? Eller lider du av ryggproblem?


Vi har en hel avdelning fylld med tillbehör till både ditt kök och badrum. Allt från Belysning, tvålpumpar, pedalhinkar till nagelborstar och tv. Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 3miljoner. I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel, klinkers och numera även spabad. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid ge dig bästa service och kunskap.


Ja, registrerad för F-skatt. Comfort Halmstad Interiörstugan i Halland AB. Ljuvlig behandling med varma saltkuber som rensar din kropp.


Salt från Himalaya som sätter fart på kroppen och rensar ut slaggprodukter. Vi masserar in salt med varm olja som har en mycket peelande effekt som du sen bäddas in med i varma filtar. Status, varumärken, offentliga värden. Uppdaterad för year ago. Helsingborg , Sverige km från Halmstad centrum.


Hotellet är tyvärr fullbokat det valda datumet. Hur ser ditt drömbadrum ut? Hittar du inte det du söker? Marknadens mest prisvärda takdusch?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения