onsdag 21 januari 2015

Expansionskärl

Expansionskärl används i ett värmesystem och kylsystem för att ta upp expansionen av vattnet. Så om man exempelvis ska installera ytterligare en varmvattentank till det befintliga systemet så måste man . Här har vi samlat alla våra Slutna från kända och klassiska VVS-tillverkare. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!


Om ditt expansionskärl tappar tryck, visar sig detta genom att systemtrycket sjunker och driftstörningar uppstår.

Vi har över 40-års erfarenhet. Alla värmeanläggningar måste innehålla ett expansionskärl för att ta upp vattnets volymökning, som sker när temperaturen ökar. Det finns två typer av expansionskärl , öppna och slutna. Det öppna expansionskärlet är en behållare som placeras i . Flamco tillverkar ett komplett utbud av membranexpansionskärl.


Både stålkärlet och membranet är av högsta kvalitet. De uppfyller alla rådande europeiska standarder och är CE-märkta. Signaltryckmätare utvändig gänga, elkontakt, tillbehör till expansionskärl A-Flex, a-collection.

BA tryckmätare med max-min slutande elkontakt. Temperaturbegränsare Syr för anläggningar med panneffekt upp till kW. Termiska temperaturbegränsare avsedda för pannanläggningar med . Rätt tankar och kärl är en förutsättning för att systemet ska fungera optimalt.


Oberoende av hur din anläggning ser ut så har vi kunskapen och produkterna för att hjälpa dig att hitta rätt. E det slutna kärlet sitter ett gasfyllt gummimembran som tar upp vattnets volymutvidgning. Fördelen med ett slutet kärl är att de placeras i närheten av värmepannan i pannrummet, oftast, . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Klarar -ig glykol blandning. Artikelinformation Varianter Reservdelar . Altech expansionskärl är avsedda för slutna värme- och kylinstallationer.


Kärlen finns i storlek – 6liter och är. Vad ska man tänka på när man ska välja expansionskärl ? Här hittar du bra tips om olika typer av öppet och slutet expansionskärl samt tryckexpansionskärl. Då vatten uppvärms utvidgas det och för att ta hand om.


Ett öppet kärl står i förbindelse med omgivande luft och. Omställning till drift med fast bränsle får icke ske utan särskilda åtgärder.

Säkerhetsutrustning skall vara lätt åtkomlig för tillsyn och eventuellt erforderliga ingrepp. Sker byte av panna och expansionskärl skall förnyad besiktning ske. Vid onormal vattenförlust från pannanläggningen måste orsaken klarläggas och felet. Beställ online och spara pengar - enkelt, snabbt och billigt! Tryckmätare Flexcon MR.


Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения