tisdag 20 januari 2015

Oljefyllt element 1000w

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! W oljefylld tilläggsvärmare med termostat, överhettningsskydd och hjul som underlättar transport. Lättanvänd värmare för hemmet eller stugan.


Oljefyllda element , panelelement , radiatorer – mycket att välja bland.

I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Elementet värms upp snabbt och ger en behaglig inomhusvärme på kort tid.


Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.


Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara.

Element för fast installation och fristående placering. Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade. Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon.


Men jag utgår från att man väljer oljefyllda i dag istället för dom gamla el radiatorerna eftersom oljefyllt ger en behagligare luft. Den gamla typen av el element bränner luften vilket inte är riktigt bra för luftvägarna, En viss luftfuktighet måste få finnas i ett rum för att det ska bli behagligt att andas. För golvplacering inomhus. Ansluts till jordat vägguttag 2V. Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas.


LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Oljefyllt element i hållfast stål som är enkelt att använda, värms upp snabbt och håller en jämn temperatur på. Adax Nova Oljefyllt Element.


Elementet är fyllt med miljövänlig specialkomponerad vegetabilisk olja som tål extrema temperaturer utan att dess egenskaper försämras. Ej tillgänglig online - Se varuhuslager. Tillverkat av hållfast stål av högsta kvalitet som maskinsvetsats vilket ger en produkt utan svetsfogar och skarvar.

Drar den mycket mindre med lägre temperaturinställning eller är skillnaden försumbar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения