torsdag 15 januari 2015

Glasluckor kakelugn säljes

I vårt utbud hittar ni en mängd olika glasluckor och reservdelar som passar just er kakelugn. Jag hoppas att ni kan ge svar på följande fråga och att jag får ställa den. Man har renoverat vår gamla kakelugn.


Tagit ner den och byggt upp den på nytt. Nu har vi som extra en glaslucka. Ska det vara så eller är det ett fel?

Har sökt efter glasluckor till kakelugnar och hittat några alternativ. Någon som har erfarenhet av några av dess? Finns det mer alternativ? Kakelsugnsdörrarna är präglade med ett mönster.


Klicka på bilderna nedan för att se detta tydligare. Reservation för skrivfel. Säljes av: Jan -Erik april 19:18. Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut.

Visa på karta (Borlänge). Blockets tips för trygg affär. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata . Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål. Spiskassetterna passar alla öppna spisar och kakelugnar. Vi kan hjälpa er med allt för att få en fungerande eldsta oavsett om det bara gäller en omsättning av en utdömd kakelugn eller om ni vill installera en ny kakelugn där det aldrig stått en tidigare.


Vi utför uppsågningar i golv samt stenläggning, fundament för kakelugnen och tätar skorstenar som läcker eller monterar nya . Passar alla äldre kakelugnar. Inlagd av Jan Larsson för mer än ett år sedan. Hos Mariebergs hittar du antika kakelugnar i olika stilar och prisklasser. Välkommen in - vi hjälper dig med val och montering av antik kakelugn ! Nedplockade, genomgångna och nedpackade gamla kakelugnar som är redo att sättas upp i sitt nya hem.


Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar , vedspisar. Nätt element för gästtoan, hallen, grovköket etc inkl AGA-termostat Helt felfritt med vägghållare B:H:cm.


Senaste annonserna i denna kategori: VATTENRADIATOR med AGA-termostat och fästkonsoller - nedsatt ! Kontakta gärna oss på Gothia Kakelugnar i Göteborg.

Med många års erfarenhet i det genuina hantverket, tillsammans med mycket kompetenta medarbetare erbjuder vi hjälp med hela processen från val av kakelugn till den blir uppsatt och godkänd. Vi har ett stort antal antika kakelugnar på lager till salu och i vår verkstad . Vi satte upp en gammal kakelugn men vi får inte till fogningen. På min hemsida finns kakelugnar till salu:isander. Var kan man beställa en glaslucka till kakelugnen.


Lohberger vedspisar och kökspannor med Jetfire förbrännings system finns i ett brett sortiment för ditt kök som dessu. Går du i tankar på att köpa en kakelugn ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения