onsdag 28 januari 2015

Värmepump luft vatten ivt

Utedelen finns i flera olika effektstorlekar och innedelen kan du få med eller utan varmvattenberedare för att passa dina behov. Dessutom har du möjligheten att anpassa utseendet efter din inredning. Glasfront i vit eller svart design, eller standardutförande med plåtfront.


Här hittar du priser på våra värmepumpar inklusive installation. Läs mer om totalkostnad för olika värmepumpstyper som bergvärme, luftvatten och luftluft.

Energiklass, Energiklass: 405. Redan på 70-talet började man att tillverka värmepumpar i liten skala. De första värmepumparna var jordvärmepumpar. Företaget växte och på 80-talet fick man i uppdrag att . Den här metoden tar frisk luft utifrån för att skapa inomhusvärme och tappvarmvatten.


Bakom den imponerande prestandan döljer sig flera banbrytande innovationer. Till exempel har fem nya patent registrerats under utvecklingsarbetet.

Inte mindre än fem patent har registrerats under utvecklingsarbetet , inklusive Smartgrid – uppkoppling mot nordiska elbörsen, vilket låter värmepumpen arbeta som mest när elpriset är som lägst. Om VärmeKompaniet Stockholm AB. IVT Center i hela Nacka och Värmdö regionen. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner!


Vad är skillnaden i pris, kvalitet, ljudnivå och prestanda mellan olika luft - vattenvärmepumpar? Den nya värmepumpen kopplas så att den värmer returvattnet från radiatorerna. Luft -vattenvärmepumpar jämförda i testet: bland annat Mitsubishi, IVT , Daikin.


Se bara till att de båda systemen inte krockar. Slå av elpatronen på frånluftvärmepumpen då du driftsätter den nya . Luft-vattenvärmepumpar utnyttjar uteluften som energikälla. Stor vikt har lagts vid varmvattenkomfort, låg ljudnivå samt säkerställa en lång livslängd i ett krävande nordiskt klimat. Om varmvattenförbrukningen är hög kan det vara lämpligt att komplettera med en extern varmvattenberedare samt välja en värmepump med högre effekt. Tack vare en tyst och effektiv scroll-kompressor maximeras effekten.


IVT Air ger stor besparing. Det ger mer värme och mer varmvatten än tidigare modeller (med luft - vatten ).

Välj vilken IVT - värmepump som passar din fastighet bäst. Din specialist på värmepumpar med högsta kvalitet i närområdena Ysta Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Trelleborg, Skurup samt övriga Skåne. Upprättande av serviceprotokoll inkl.


OBS eventuellt materiel tillkommer enl. All service utförs av Rördoktorns utbildade personal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения