fredag 16 januari 2015

Frottehanddukar bäst i test

Resultatet mäts i enheten newton. Här var Ikea överlägset bäst följt av Himla. På jumboplats kom Hemtex, Gripsholm och Åhléns som alla får underkänt. Men en bra och prisvärd duschhandduk ska också hålla måttet, både bokstavligt och bildligt, efter tvätt och torktumling.


Minus får handdukar där frottén . Testfakta Research har på uppdrag av Rusta AB genomfört ett laboratorietest av kvalitet på duschhanddukar.

Nyköpt frotté bör alltid tvättas separat första gången eftersom den kan ludda av sig på annat tvättgods. Rustas handdukar klarar sig genomgående bra i testet och uppfyller kraven för Testfaktas . Smartson testar frottéhanddukar i prisklassen till 4kronor. Bäst i test är Ikea Fräjen och bästa budgetval är Svanenmärkta Ica I love eco. Vi behöver köpa lite fler handdukar och badlakan till vårt nya badrum. Men när jag var och kollade på Jysk och Hemtex kändes deras handdukar väääldigt tunna i kvalitén.


Bästa tipsen som får dina badlakan att hålla. Tar du hand om dina badhanddukar på rätt sätt?

De blir lätt slitna och kan tappa absorptionsförmågan. Men häng absolut inte flera handdukar på en och samma krok. Det absolut bästa är att låta handduken torka rejält . IKEAs handduk Bäst i test. Vem har inte stått och gnidit kroppen med en frottéhandduk utan att bli torr?


Badlakan i frotté har testats av Ica-Kuriren som låtit Textil- och läderlaboratoriet prova absorptionsförmåga, krympning och öglornas förankring i tio olika badlakan. Bästa betyg fick Ikeas badlakan Brunkrissla för 1kronor. Det visar Icakurirens test av duschhanddukar. Billigast suger bäst och dyrast sämst.


Men hur vill vi egentligen ha våra handdukar ? Storleken Badhanddukar är något mindre, badlakan större och används ofta på stranden. Gästhanddukar brukar ofta vara mindre än vanliga handdukar. Antal Två badlakan och två badhanddukar per familjemedlem är ett minimum för att det alltid ska finnas en ren att tillgå. Det är dessutom en bra idé att ha . Newports frotté är tillverkad av 1 högabsorberande-, ÖKO-TEX certifierad bomull.


Nu är det ett ypperligt tillfälle att prova vår exklusiva frotté till ett rabatterat pris! En vän önskar sig nya handdukar och badlakan i present, och då vill jag köpa några i god kvalitet och inte såna.

Såg i en tidning och igår även på marknad handdukar som ser ut som bakverk. Verkligen fina att ge bort. Jysk är för mig ett lågprismärke, men jag har läst tester på att det är bra kvalitet. Sommarens stora ” bäst i test ”! Med en test som har klarat vågor, saltvatten, sol och höga temperaturer känner jag mig säker nog att dela sommarens ultimata produkttest!


Se alla test på torktumlare här. Vilken maskin torkar tvätten snabbt och billigt, utan att göra om badrummet till en ångbastu? Köp den bästa torktumlaren. Fisher Island Handdukar 4-delar. Exklusiv frotté i sex olika färger som piggar upp i badrummet.


Denna frotté har vunnit ” Bäst i Test ”. Levereras i exklusiv presentkartong. Dessutom kan vi syna en del tvättmyter. Här är våra bästa tips för hur du tvättar för bästa resultat och med minst miljöpåverkan.


Torktumlare Test – Här är de bästa torktumlarna – Bäst i Test guide. Vi har testat åtta hårinpackningar som håller måttet med råge och utsett bäst i test. För att ge din hårinpackning en extra boost, applicera den enligt anvisningarna under punkt och linda sedan in ditt hår i en varm frottéhandduk. Värmen och isoleringen kommer att få .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения