torsdag 4 december 2014

Nibe kampanj

Med den nya generationen värmepumpar från NIBE uppstod en helt ny standard för bergvärmepumpar: enkla att installera och sätta i drift. Driftti förbrukning eller personliga inställningar presenteras på en stor och tydlig display och allt styrs med en enda, intuitiv manöverratt och två små knappar . Vi byter din frånluftvärmepump. Kanalrengöring samt injustering av luftflödet ingår utan extra kostnad. Värmepumpar från IVT och NIBE finns på lager, och vi byter inom timmar om du drabbas av ett haveri under uppvärmningssäsong.


Spara mer med erbjudande och kampanj.

Här samlar vi alla våra erbjudanden och kampanjer. Tanken är att sidan ska underlätta för dig som är intresserad av att få något extra för pengarna. Här får du en tydlig överblick över vilka kampanjer och erbjudanden som gäller för tillfället hos Polarpumpen och hur stor rabatt du får . Genom att installera en NIBE värmepump kan du minska energikostnaden med upp till.


Detta beror på att värmepumpens främsta energikälla (bergvärme, ytjor grundvatten eller sjövärme från en intilliggande sjö) är gratis. Läs mer om NIBEs bergvärmepumpar. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.


Välkommen till PriceRunner! Specialister inom värmepumpar och vi har alltid vår egen personal.

Bergvärme är solenergi som lagrats djupt nere i marken, i botten av sjöar eller under din gräsmatta. Kampanj för utbyte av befintlig bergvärmepump. Med en bergvärmepump från NIBE förses ditt hem med både värme och varmvatten, samt kyla under varma sommardagar.


Med den här sortens förnybar energi sänker du dina energikostnader och skapar det perfekta. Upptäck de senaste katalogen från Nibe och hitta de bästa erbjudandena samt rabatter från byggbutiker. NIBE COMPACT-serien är som gjord för att smälta väl in i hemmiljön. Den minsta modellen är perfekt att placera under arbetsbänken i köket, medan de största passar utmärkt i grovköket eller tvättstugan.


Hitta nya kampanjer och rabatter på produkter från Nibe. Med en Nibe rabattkod sparar du pengar på ditt köp i april. Nibe Varmvattenberedare Eminent, liter, Emaljerad kampanj Giltig tillsvidare . Vår mest avancerade värmepump. De flesta vet att man sparar pengar med bergvärme. Men visste du att man nu faktiskt kan sänka värmekostnaden ända upp till ? Och att det dessutom är enkelt: . Optimal årsvärmefaktor tack vare den inverterstyrda kompressorn.


Mjukvarustyrda cirkulationspumpar som förser värmepumpen och värmesystemet med för driftfallet anpassat flöde. Möjlighet att med hjälp av NIBE Uplink styra komforten i . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Alla priser inklusive moms.

NIBE F3är en frånluftsvärmepump med inbyggd likströmsfläkt och varmvattenberedare som är försedd med korrosionsskydd av koppar. Som tillsats finns en inbyggd elpatron. Energi återvinns ur ventilationsluften och tillförs värmepumpen, vilket därmed . NIBE F7återvinner energi ur utventilationsluften som tillförs värmepumpen, vilket därmed väsentligt reducerar energikostnaderna för dig.


Med Frånluftsvärmepumpen NIBE F7blir värmen konstant genom året- även vid riktigt låga tempuraturer då energin tas från den varma inomhusluften. Enheten ventilerar huset och . Effektiv scrollkompressor som kan arbeta ner till -°C. Kompressorn har EVI-teknik, vilket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения