onsdag 12 november 2014

Vedspis gjutjärn

Vi på spisochkamin har lång erfarenhet och kan erbjuda dig ett brett sortiment av bland annat vedspisar. I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. De klassiska vedspisarna i gjutjärn har sin plats i den svenska historien och har berört de flesta. Den absolut godaste maten är den som tillagas på en vedeldad spis, sägs det.


Vedspisar kan du köpa hos Mariebergs. En vedspis håller husets hjärta varmt.

Att köpa en vedspis är även ofta en god investering för hemmet. Bland annat så skapar de känsla och atmosfär, är effektiva uppvärmningskällor, samt fungerar om du skulle bli utan el. Hur en vedspis ser ut är av största vikt för många.


I det lantliga köket är det mer en klassisk design i gjutjärn som passar bäst, medan en. Vilken vedspis passar mig? Här finner du vedspisar från Nordic Heating, både med och utan vattenmantel!


MBS Magnum är en robust, rejäl och rustik vedspis till ett tilltalande pris! Alla vitala delarna (topp, bottenplatta, eldsta dörrar) är i gjutjärn och möjlighet finns att dra skorstenen uppåt eller bakåt!

Effekten ligger på hela kW. Eldstaden ger god inblick till elden och ugnen är rejäl med en tydlig termometer på framsidan. Välkommen in till Sekelskifte och våra vedspisar i gammal klassisk stil!


En gammal vedspis är en räddare i nöden om man bor på landet. Vårda vedspisen rätt så har du en trygg, mysig värmekälla i många år framöver. Här får du vedspisexperten Fredrik Lindströms goda råd för en välfungerande vedspis. Järnspisen - allt, utom lysande. Köksspis med spiskupa, Skepparmuseet på Gullholmen, Bohuslän.


Lägg märke till koppartillbehören: vattenreservoaren och pannorna med den nödvändiga flänsen. Nyrenoverade gamla gjutjärnsspisar. Charmigt Äppelskivejärn till vedspis.


Verkar inte vara mycket använt. Passar till ring med diameter på 25-2cm. Idag är elden från en gjutjärnskamin eller vedspis främst en mysig, kompletterande, värmekälla men också ett stämningsfullt och vackert inslag. En klassisk typ av eldhund i form av en hund i gjutjärn ,… 2kr. VEDSPIS , gjutjärn , fyra ben, Husqvarna nr 39.


Bra skick, dock eroderad.

Gör en kostnadsfri värdering! Har du något liknande att sälja? Den här vedspisen är en liten kopia av den riktiga Smålandsspisen.


Den är fullt fungerande och kan eldas i. För kaminer och vedspisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения