torsdag 20 november 2014

Göteborgs energi kundtjänst

Välkommen att besöka oss: mån-tors 9-och fredag 9-15. Telefontid måndag-fredag kl. Vill du komma i kontakt med kundservie eller göra en felanmälan. Här kan du lämna ditt meddelande till vår kundservice.


Kundtjänst en är under all kritik. Ringer kundtjänst och förklarar vad som hänt men det blev kalla handen.

Lika kall kan jag vara när. Vanliga frågor till vår kundtjänst. Svar: Om du väljer att inte teckna något elhandelsavtal så är vi enligt lag skyldigt att anvisa ett elhandelsföretag så att du får el.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Vår prisbelönta kundservice ser till att du som kund får det elavtal som passar för just dina behov! Då kan det här vara ett spännande konsultuppdrag för just dig!


Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. Hur är företaget där jag kommer att jobba?

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi hjälper dig med dina frågor och arbetar med dig som kund i fokus. Mycket information hittar du här på hemsidan och kan enkelt anmäla flyttning.


När du flyttar kan vi hjälpa dig att flytta med ditt befintliga elhandelsavtal till den nya adressen, så att du också i fortsättningen får el som till 1 kommer från helt förnybara källor som vin biobränsle och vattenkraft. Alltid förnybar el på köpet. Alla våra kunder får redan idag el och . El, värme och internet ska bara funka – hos Övik Energi kan du hitta den lösning som passar just dig. Upptäck ett lokalt energiföretag med brett utbud och hög servicegrad. Här ser du vilka jobb som är lediga just nu, ansö.


För oss är det självklart att erbjuda el uteslutande från förnybara energikällor. Det är ett av våra många bidrag för en mer hållbar framtid. Tillsammans gör vi skillnad. I rutan nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna och svaren.


Vad gör vi mer för Gävle? Hittar du inte de svar du söker kan du använda formuläret för att komma i kontakt med vår kundtjänst. ON är ett elbolag och energibolag som hjälper dig att spara energi , pengar och på miljön.


ON erbjuder el, gas, värme och kyla. Det gäller värmeanslutning av Stena Danica.

Göteborg Energi vann internationellt fjärrvärmepris. Fortum är ett ledande energibolag som utvecklar och erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering. Vi utvecklar och producerar energi för en hållbar framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения