torsdag 27 november 2014

Modern öppen spis

Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ve du får ut mycket mer värme och sparar dessutom miljön.


PS jag måste bara visa denna urfina öppna spis i modernt snitt som jag hittade på Hemnet. Så grymt snygg, murad i vitt och med en ljusgrå stenskiva - så snyggt mot den svarta kassetten.

Jag ser ju en hel del öppna spisar på husvisningarna jag går på. Men även om jag är ett fan av modern arkitektur . Vi skapar och återskapar gamla köksmiljöer. Många av de uppdrag som vi får gäller ofta att skapa gammaldags köksmiljöer.


I arbetet kan ingå att vi murar upp en kupa kring köksmiljön, kompletterar med en öppen spis och även i vissa fall en vedspis antingen av gammalt snitt eller en modern modell. Alltid drömt om en modern öppen spis i vardagsrummet? Hur man sätter en sådan öppen spis i inredningen i rummet med livet? Eller hur man förnya en eldstad?


Vi erbjuder lounge med modern eldstad bilder för att inspirera dig och uppfylla dina drömmar.

Designer stil eller mer traditionella spisar, med . Murspis eller inbyggd spis. En modern spis, murspis eller öppen spis ger dig inte bara ett snyggt hem utan värme som är äkta glädje. Med en murspis från Kaminexperten så höjer du också värdet på ditt hem. En öppen spis förbrukar oftast lika mycket värme som den genererar.


Siffror från det statliga, norska testinstitutet SINTEF visar att om man eldar i en modern kamin i stället för en gammal, minskar utsläppen med upp till procent samtidigt. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Få ting är så hemtrevliga under hösten som en öppen spis där en brasa sprakar. Spisen i sig är ofta vacker, vilket bidrar till hemtrevnaden.


Den avger också viss värme, men hur mycket beror mycket på hur spisen är utformad. Med en insatskamin i eldstaden blir spisen både vacker och effektiv. Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. En klassisk öppen spis – eller modern eldstad med stora fönster? Valnötsbrun sandsten med unik naturlig ådring, grå sober täljsten eller enkel vit formgjuten sten, det väljer du själv.


Du behöver inte ha en öppen spis för att dra nytta av en vacker braskamin. På Contura har vi ett stort urval av. Den öppna spisen är ej ekonomisk att elda i. Efterhand som det har kommit moderna kaminer och kakelugnar har den öppna spisen nästan försvunnit.

Vem vill inte ha en sprakande brasa som hett sällskap när höstmörkret drar fram runt knuten? Vilken modell passar bäst hos dig? En gammeldags kakelugn, en supermodern braskamin eller en klassisk murspis? Kolla vad som hände i det här rummet när väggen fick sällskap av en värmande skönhet. Elementspis är en modern öppen spis , en möbel med attityd eller en skulptur om du så vill.


Den är designad i rena linjer, glas, betong och sten, för stora rum och mycket mys. Med en av våra eldstäder från Spishuset Wasa, får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. Våra elementspisar på Spishuset finns . Vi har detta åbäke till öppen spis och eldar aldrig i den. Vi var helt inne på att riva ut rubbet och istället sätta dit en smal, rund braskamin.


Ungefärligt pris för att byta vår öppna spis mot en. Fireplace, moldings and leaning artwork . En skorstensfri etanolspis är en modern , säker och effektiv sätt att värma upp rummet. En perfekt lösning för dig som kan inte ha en öppen spis i huset eller lägenheten, men vill ha samma mysiga känsla som en vedeldad öppen spis ger.


Modern braskamin vs kassett i öppen spis. Låt oss på Karles hjälpa dig med valet och installationen av en etanolspis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения