tisdag 11 november 2014

Kryddhyllefläkt

Beställ en kryddhyllefläkt i vår ventilationsbutik på nätet. En kryddhyllefläkt är ett komplett ventilationssystem avsett för småhus och lägenheter. IFK är speciellt lämpad för placering bakom kryddhylla i kök och kan anslutas tillsammans med någon av våra spiskåpor.


Ljud- och brandisolerad med swing-out och löstagbart fläkthjul. Kan levereras i höger resp.

Sorteringsordning: Butikens favoriter . Specifikation: Ecodesign: DiagraDimension: Föreskrivningstext: Dokument: Tillbehör: Produkter i samma serie. Och nu undrar jag hur dem ska kopplas ihop. Om er befintliga fläkt börja gå tungt eller för olju är vårt förslag att kund gör ett motorbyte och fläkten går minst 20- år till utan större . Motorn är utrustad med godkänt termokontaktmotorskydd. IFK är en Isolerad kanalfläkt med cirkulär anslutning.


Konstruerad som en kryddhyllefläkt som kan anslutas med en fläktskåpa. IFK kommer utrustad med mm brandsäker isolering och har två inlopp och ett utlopp.

Klarar höga tryck med låg ljudnivå. IFK 1är utrustad med en enkelsugande radialfläkt med framåtböjda skovar,. Fläkthjul i utförande med framåtböjda skovlar.


Fläkten är mycket enkel att rengöra tack vare swing-out utförandet och det löstagbara. Teknisk data, ​, ​, ​, ​, ​. Märkström​, A​, 21​, 27​ . Köp kryddhyllefläkt till småhus eller lägenhet hos ventilation. Delivent erbjuder effektiva och tysta kryddhyllefläktar med tillhörande spiskåpa i både höger- och vänsterutförande.


Läs mer om våra produkter på hemsidan. Kryddhyllefläkt till lågt pris! Håller på med en köksrenovering och har en så kallad kryddhyllefläkt. Ovan fläkten bakom kryddhyllan sitter en plåtlåda som driver en fläkt.


Aggregatet monteras på väggen, bakom kryddhyllan ovanför volymkåpan eller på vinden. Anslutning av kanaler från toalett och badrum till frånluftsfläkten är enkel och flexibel. Vid installation behövs endast ett.


Välkommen till RCV- Ventilation för stor erfarenhet och för snabba leveranser och snabb support vänd er med förtroende till oss.

Styrs via spiskåpan och är den mest sålda frånluftsfläkten. VFK-2kan installeras på ett flertal sätt. Bilderna ovan visar installation i ett kök tillsammans med spiskåpa.


Bild visar frånluften kommande från höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения