onsdag 5 november 2014

Väggkonsol värmepump

Våra konsoler finns i två olika varianter som ger stor flexibilitet vid installation av din värmepump. Väggkonsol för värmepumpens utedel. Väggskena med vattenpasslibell, st konsoler samt st enkla vibrationsdämpare. Scanmont levererar installationsmateriel, verktyg såsom väggkonsoler och kylrör till installatörer av värmepumpar och kyla i hela landet.


Våra väggkonsoler har hög kvalitet, lågt pris och levereras kommande arbetsdag.

För puts-, sten- eller betongfasad. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar Tillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Passar många luft-luftvärmepumpar på marknaden, men är speciellt framtagen för Lyfco CS-35. Bultar för montering mot vägg medföljer, men kontrollera att dessa bultar passar din vägg, då olika material i väggen kräver olika infästning. Vibrationsdämpare medföljer.


På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic.

Komplettera din befintliga värmelösning med en luftvärmepump ! Väggfäste för montering av värmepump eller ac på vägg. Enkel montering på skena med inbyggd vattenpass. Köp stativ för vägg, sockel, mark eller tak till värmepumpar luft luft av oss. Ett urval av produkter vi genom året tycker funkar bäst. Billigt och snabb leverans.


Vi har allt för din värmepump. Sockelstativ för värmepump och ac på vägg. Sockel modellen är för montering där väggen sticker ut och vanligt väggfäste blir svårt att montera.


Stativet är pulverlackerad för att tåla utomhusklimat och inkluderar alla . NIBE väggkonsol till värmepump. Snabbmonterad väggkonsol för de större värmepumparna. Konsolen är pulverlackad i vit kulör och med rejäl stålstomme (godstjocklek mm) av hög kvalitet som säkerställer att du får en stabil installation för din värmepump.


Benen kan användas utan skenan, om behov finns för det. Levereras med med skruv, plugg, . Här hittar du tillbehör, rör och konsoler för luftvärmepumpar.

Kontakta oss för mer information! ClimaLine Inox Rostfri svetsad väggkonsol - ben 420mm. Dimensioner: Vertikalt ben 2mm, horisontalt ben 4mm. Används med fördel om man har smal lockpanel. Belastning per ben: kg, total maxvikt: 1kg.


En värmepump har mängder av fördelar. Inte bara värmer den upp ditt hem på kalla och kyliga vinterdagar, den kan också användas som luftkonditionering på heta sommardagar. Värmepumpar förbättrar också inomhusklimatet då de rensar luften från dammpartiklar.


Vi på K-rauta erbjuder luftvärmepumparna och värmepumpar som spar dig både pengar och energi. Ett prisvärt miljövänligt alternativ som du sparar pengar på. Värmepumparna vi har att erbjuda är energisnåla på så vis att de drar lite ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения