onsdag 12 november 2014

Eldstad bioetanol

Zakaj je kamin na bioetanol prava izbira? Ker v prostor vnaša toplino in čarobnost ognja, ne povzroča pa dima, saj in pepela. Ker ne potrebuje dimnika in ga lahko postavimo kamorkoli, tudi na vrt. Ker smo ljudje od nekdaj povezani z ognjem, ki v nas vzbuja prijetne občutke domačnosti in topline ter nas pomirja.


En skorstensfri eldstad fungerar genom att du häller bioetanol i en behållare.

I eldstaden förbränns bioetanolen och skapar lågor som ser ut som en öppen eld. En timmes eldning kräver upp till en halvliter vätska, vilket kostar ungefär 10 . Har du funderat på att skaffa dig en eldstad utan skorsten till lägenheten, eller kanske till uteplatsen? En eldstad som drivs på bioetanol. Izberite kamin na bioetanol ali električni kamin , ter ob izbiri ohišja ustvarite dekorativni bio kamin po vaši želji.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!

Den skorstensfria kaminen, som eldas med flytande ved ( bioetanol ), ser numera ut som en vanlig kamin. Men det finns stora olikheter. Experten Stig-Göran Nygår Kaminmagasinet, förklarar fördelarna och skillnaderna. Den stora fördelen är att kaminen är skorstenslös och att du utan problem kan flytta . Brännaren är en förenkla automatisk brännare som är tillgänglig i tre dimensioner 720mm . Dekorativ eldstad i svart metallstativ. Uppdaterad) Skorstenslösa kaminer är ett alternativ för den som inte har möjlighet att installera öppen spis.


Bioetanol tank (spisbränsle) och en brandsläckare. De finns i olika storlekar och. Rent teoretiskt bildar bioetanol vid förbränningen endast koldioxid och vatten, säger Wensing, men i praktiken ser det annorlunda ut. Mycket beror på bränslets . Hos oss hittar du varumärken som är kända för sin unika och moderna design. Förläng säsongen utomhus med en vacker kamin som inte bara värmer, utan även höjer mysfaktorn.


Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en god . I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ.

I kaminen eldas bioetanol (spisetanol) som skapar en mjuk och behaglig eld. Det finns många fördelar med att köpa Vaunis bioetanol spisbränsle som är en miljövänlig, luktfri lösning med lång brinntid. Besök vår hemsida för detaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения