måndag 17 november 2014

Spis ankarsrum

Spis - spisar, whirlpool, cylinda, diskmaskiner, elinstallation, vitvaror, armaturer, badrumsinredning, belysning, braun - företag, adresser, telefonnummer. Ankarsrum är en klassisk gjutjärnsspis är mer än bara nostalgi. Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på.


Inte minst viktigt är den en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå. Sveriges största sortiment av reservdelar till vedspisar Här hittar du brännjärn, roster, cisternjärn och övriga reservdelar.

Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken!


Lägg också märke till en stora glasluckan som skänker . En klassisk smalspis är mer än bara nostalgi. Läs mer om Vänster eller Högereldad spis. V – betyder eldstaden på vänster sida om bakugnen sett framifrån.


H – betyder eldstaden på höger sida om bakugnen sett framifrån.

Måttbeställning = Vi behöver mått för att tillverka denna del. Spisen har funkat felfritt i snart år. Handla av oss, det lönar sig. Mycket patina som går bort med blästring av luckan.


Nya Bilder st visar luckan efter blästring. Det enda som behövs nu är ( Spiselsvärta ) som finns i handlen. Vi erbjuder blästring av antika spis luckor mm spis delar mot avgift.


Frakt sker med speditions firma p. Gjord för att ställa ovanpå ex en vedspis. Spis , leksak, av järn, gjuten, med reliefdekor. Märkt: ANKARSRUM Enligt anteckning på katalogkort: Dockspis. Elektrisk spis med tre kokplattor och vidstående ugn, på underrede i form av bänkskåp med luckor och lådor.


Avsedd för 2V växelström,. Huset beboddes då av två hushåll, och denna spis ingick i köksutrustningen i det övre planet. I den 7l stora kitteln kan du.


Vår prisrobot säkerställer råaste dealen.

Populära köksassistenten från Ankarsrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения