måndag 24 november 2014

Pelletsbrännare eurofire

Här kan Ni handla Våra produkter direkt i webshopen både som privatkund och återförsäljare. Köp Pelletsbrännare och glöm ej att Pellets är ömtåliga och dålig förvaring kan slita på eller förstöra dina pellets. Klicka här för att läsa mer om våra pelletsförråd.


Om ni ej hittar felet bör ni i första hand vända er till er lokala eurofire återförsäljare. Baxi AB lämnar års garanti på eurofire pelletsbrännare avseende fabrikationsfel på ingående komponenter.

Undantaget är tändelementet, skador orsakade av bristande underhåll, felaktigt handhavande. Vi lagerför samtliga delar till Eurofire brännarna. Apparatintag med brytare.


Bakbrandsvakt eurofire 70°C. Villabrännare med en max effekt på 20kW. Vilket är den vanligaste storleken för normalstora villor.


Brännaren har ett avancerat styrsystem som reglerar och övervakar förbränningen och som har flera inställningsmöjligheter för att kunna anpassas till befintligt värmesystem.

Alla inställningar görs enkelt via den integrerade . Här säljer vi reservdelar och tillbehör till Pelletsbrännaren Eurofire från Baxi. Köp en av Sveriges mest sålda och driftsäkraste pelletsbrännare , dvs BAXI:s Eurofire av oss. Gör detta istället för att beställa hem någon mer. VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor.


Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Utförande, 7m matar skruv. Egen benämning Svensk, Baxi eurofire pelletsbr.


Tillverkarens produktsida, - . Detta är mitt första inlägg i forumet, jag har dock följt utvecklingen här en lång tid! D Jag har (eller familjen har) eldat med pellets i cirka år nu och det har haft sina för- och nackdelar, det sistnämda på vinterhalvåret xD. Vi köpte då en ny Pelletsbrännare av märket Baxi Eurofire. Ny brännarmodell Den nya styrningen ger i princip oändliga möjligheter såsom, inbyggd ackumulatorstyrning, nivåvakt pelletsförrå pumpstart, larm, fjärrstyrningsmöjligheter mm.


Baxi Pelletsbrännare Eurofire Kw.

Navigera Navigera i kartan för att hitta en åteförsäljare som passar dig! Har du svårt att hitta en återförsäljare i ditt område, är du välkommen att kontakta oss för vägledning. Blekinge, Dalarna, Gotlan Gävleborg, Hallan Jämtlan Jönköping . Ekosystem AB lämnar års garanti på eurofire pelletsbrännare avseende fabrikationsfel på ingående komponenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения