tisdag 18 november 2014

Rökgastermometer

Rökgastermometer 0-500ºC. TEKNISK DATA: Givare: Ø 6mm, Längd 150mm. Max instickslängd = 123mm, passar håldiameter 6-11mm. Gängad konisk hylsa som även medger montering i större hål, till 11mm i diameter. För att stilla min nyfikenhet har jag skaffat mig en rökgastermometer.


Naiv som man är trodde jag att den skulle passa fint i det hålet där.

Om motdragslucka är installerad på rökröret, monteras rökgastermometern innan motdragsluckan för korrekt avläsning av . Jag funderar på att införskaffa en rökgastermometer och har några frågor. Funkar denna rökgastermometer från ClasOhlson. Var i rökgången bör rökgastermometern sitta? Får man montera en rökgastermometer.


Visa lagersaldoFörväntat lagersaldoByt varuhus . Termometern är graderad 0-5°C och används för exakt visning av temperatur i ackumulatortankar, pannor, kaminer, rörledningar och mycket mer. Ej för fast installation. Har ännu ingen rökgastermometer.

Ska självklart montera en sådan. På Classes står det ingenting sådant, men den ser . Rinkabys att den ej är för fast installation. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor.


Välkommen till PriceRunner! Tillverkarens artikelnummer, Rexotherm. För teknisk data och mer information: Ladda hem produktblad. Tillbaka till: Reservdelar Pellets. Vi är ett företag i Sandviken som tillverkar Sotarverktyg och Rensningsutrustning för ventilation och VVS.


Vi gör verktygen som du vill ha dem. Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss! Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra.


Vårt mål är att vara bra på grillar. Mgänga och 1mm lång. Termometrar av hög kvalité för exakt visning av temperaturer i ackumulatortankar, pannor, rökrör, rörledningar mm. Termometrarna finns utan hals (för tankar där anslutningsmuffen sticker utanför isoleringen), med hals (när termometern skall räcka genom isoleringen) eller med meter kapillärrör om . Uppskattad leveranstid: 2-arbetsdagar.


En rökgastermometer är ett bra tillbehör till din eldstad. Med den kan du kontrollera att rökgastemperaturen inte överstiger den deklarerade temperaturklassen för din skorsten.

De flesta stålrörsskorstenar är godkända för en maximal rökgastemperatur på 4°C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения