tisdag 25 november 2014

Sandbäckens rör växjö

Sandbäckens Rör i Växjö AB. Mats Karl Einar (år, VÄSTERÅS) Extern firmatecknare. Buskas, Anders Johan Bertil (år, VISBY) Extern firmatecknare.


Mellgren, Bernt Tomas ( år, LINKÖPING) Extern firmatecknare. Könsfördelning och medelålder i styrelsen.

I styrelsen sitter st män och st kvinnor. Det sitter mer män än kvinnor i styrelsen. Kontoret öppnades efter semestern och har sex anställda. Förra året gick företaget med vinst. Företaget har anställda och omsätter 4miljoner.


Hitta och få information om sandbäckens rör i Växjö och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Bolaget skall bedriva installation, service och konsultverksamhet inom VVS och ventilation och därmed förenlig verksamhet. Ansvarig Pär Mikael Liljedahl år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F-skatt. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. VD: Liljedahl, Pär Mikael. Box: Address: Hammargatan 6. Se Pär Liljedahls profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Pär har lagt till jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Pärs kontakter och hitta jobb på liknande företag. Vi har jobbat hårt för att få den här affären och kommer att jobba ännu hårdare för att leverera bäst tänkbara . Biz så använder vi cookies för att förbättra och förenkla din användning av sidan. Genom att använda sidan så godkänner du att vi sparar cookies på din dator.


Installationsteknik VVS i Kronoberg AB. Fem anbudsgivare torde ha ekonomisk och teknisk förmåga att kunna fullgöra sina åligganden för de angivna uppdragen. En montör från en rörfirma var på plats bara någon minut innan taket på det nybyggda garaget rasade in i Växjö i början av december.


Västra Götalan Östergötland och Småland samt har kontor i Linköping ( huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Norrköping, Motala, Uddevalla, Växjö , . Med anledning av 20-årsjubileumet kommer det nya introt att innehålla en remix på några av Växjö Lakers bästa intron.

Nu anmäler ett Växjöföretag händelsen till Arbetsmiljöverket. Olyckor Katastrofer Och Tillbud Växjö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения