söndag 23 november 2014

Murspis hörn

Insatsen är bästsäljaren Jøtul I 52 med glas på två sidor och förbränning i världsklass. Jøtul S är en murspis för hörn som ger en vacker insyn till elden. En murspis är en utmärkt värmekälla och en inredningsdetalj som skapar stark trivselkänsla. Våra murspisar finns i flera.


Med lite fantasi kan Du få Din murspis att passa in perfekt med den övriga inredningen i rummet. Camina Dalarö med panorama lucka för montering i hörn.

Besök oss för att se alla våra lätta murspisar som passar i hörn , fristående eller mot vägg. Hitta din nya murspis hos oss. Vi erbjuder eldstäder som är energieffektiva och har en hög verkningsgrad. Besök vår hemsida och hitta din återförsäljare. Nordpeis levererar tidlös design med ett rent uttryck och norska traditioner.


I våra eldstäder har vi byggt in både idogt arbete, norsk historia och modern design i varje detalj. Nordpeis har varit en betydande producent av eldstäder till Europa i mer än år. Kamin med to sidor och vednisch Nordpeis Pisa . Vi har murspisar i många former och varianter, allt ifrån raka och moderna till de av ett mer klassiskt utseende.

Det finns varianter för hörn , rakvägg och spisar med både två- och tresidigt glas. Att köpa en murspis är en investering . Samtidigt gör den låga vikten och de smidiga måtten att Carat kan placeras direkt på träbjälklag och både mot rak vägg eller i hörn. Den rymliga eldstaden är väl synlig oavsett var i. Tokyo Smal är en fristående murspis med genomsyn, där Du kan se elden från bägge sidor.


Den högt placerade eldstaden gör Tokyo extra. Med en murspis får du en modern öppen spis med värmelagrande betong och rena glasluckor. Många av modellerna har rejält utvecklade värmelagrande egenskaper där värmen tas tillvara.


Välj en murspis från Mariebergs och få tips och råd från oss. Utförande på Insatskassett. En av Europas ledande tillverkare av eldstäder.


Arctos är en murspis med . Både lättplacerad och lätt att tycka om. Bryssel är en murspis med . Jøtul S är en murspis för hörn och ger en vacker bild av elden. En kraftfull murspis , men med nättare yttermått som gör att den passar utmärkt även i mindre rum.


Med sin klassiska formgivning liknar Ki mångt och mycket sin syster K10.

Skillnaden är att Kär anpassad för hörn. Den robusta designen ger en fingervisning om effektiviteten. Kassetter-insatser monteras i befintliga öppna spisar.


Om du som kund söker en eldstad som står för mycket design och utseendet spelar roll så är en murspis passande för dig! Mura öppen spis med spisinsats? Här hittar du tips om murspis och gör det själv beskrivning om hur du murar en öppen spis med spisinsats, en sk.


Vikt rakvägg med insats: 3kg. Golvplåt framför murspis i hörn. Kategori Plåtslageri, smide, svetsning Underkategori Annat behov se övriga upplysningar Projektets adress Nils Ebbesgårdsg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения