måndag 24 november 2014

Biltema trådback

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Stativet har plats för upp till trådbackar. Set med stativ och trådkorgar av pulverlackerat stål.


Skjutstopp på baksidan hindrar korgarna från att åka rakt igenom. Fäster enkelt och säkert ihop trådbackar på höjden.

Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom. Trådback med stativ, cm. Klassisk trådback med standarddjup för förvaring Används i fristående stativ med tvärstag 5eller med universalglidlist i befintlig garderob. Vårt sortiment av backar ger dig en möjlighet att förvara vad som helst.


Det finns två olika typer av backar - tråd eller mesh. Alla backar finnsi tre olika höjder - mm, 1mm och 2mm. Teleskopgarderob Smart utrym- meseffektiv förvaring.


Höjd justerbar mellan 2och 2cm.

Två hyllplan, en kläd- stång och fyra väggfästen ingår. Erbjudanden från Clas Ohlson, Årets katalog ! Mjuka och klämbara bilar eller flygplan i olika former och färger. Portabel luftkonditioneringsapparat. Lättanvänd och mobil, som kyler, värmer och avfuktar inomhusluften.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Och simsalabim så får du så mycket mer plats plus att man kommer åt det som är längst in enkelt utan att behöva gräva. Vilket lyft i skafferiet! Till klädgarderoberna köpte jag 55cm korgar på Biltema för 69kr, typ halva priset . Självhäftande till dörrar och fönster. Skyddar hemmet mot föroreningar, insekter, ljud och smuts.


Du kan kanske prova antingen IKEA:s trådbackar eller BILTEMA trådbackar (de på biltema är lite lägre) om det kanske går att ställa in en sådan i själva garderoben? Så gjorde jag i smala garderober med endast klädstång uppe. Det är inte första gången, långt ifrån.


Jag kollade därför saldot på nätet igår kväll och fann att det var lågt. Några närmare detaljer går inte att se på deras hemsida. Idag kom jag en kvart efter att de öppnat, men då fanns inga trådbackar.

Sågen och de överblivna delarna av listerna. När listerna väl var avsågade satte jag dem på plats med . Häng upp hela familjens cyklar på väggen. Sätt hjul på dina hurtsar så. Bygg in” maskinen med hyllor, stänger och trådbackar ända upp i taket så utnyttjar du platsen bättre.


Jag har en Rapido Vvan plåtis, och för att förenkla åtkomsten av grejorna man har där bak så vill jag kunna dra ut en skiva för att lättare komma åt. Bakom draperierna står trådbackar för att kunna förvara arbetskläder, handdukar, städmedel osv. Tvättkorgarna är gamla Ikea som vi fick med huset.


Jag gjorde egna tryck med akrylfärg och fäste ett handtag i skinnimitation med en limklick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения