onsdag 19 november 2014

Delta rengöringsmedel

Delta Blå är ett allrengöringsmedel för all typ av städning. Lämplig både för industriell avfettning, brandsanering och rengöring av imkanaler. Dosering: 1- i vatten beroende på . Förpackning: Kartong 14x1.


Ett lättarbetat rengöringsmedel för många ändamål. Delta Oxidlösare specialrengöring för aluminiumfälgar, passar utmärkt för rengöring av lastbilsflak och aluminiumlämmar.

Generic placeholder image . ECP Produkten som rengör och ger ett vaxliknade skydd. Ren Grill Ren Grill är ett suveränt rengöringsmedel för rostfria grillgaller. Bilschampo med Carnubavax . Gul För all typ av rengöring. Grön För mild och effektiv rengöring av fordon och verkstadsgolv.


Vit Special Grovrengöring extra stark. Röd Alkalisk Specialavfettning för .

Aromatfri Avfettning Petroleumbaserat avfettningsmedel. Storförbrukare av rengöringsmedel ? Delta Peach är ett rengöringsmedel lämplig för interiörtvätt av fordon. Delta är ett universalt rengöringsmedel som verkar på djupet.


Kan användas på alla material som tål vatten. Det finns inga produktrecensioner än. Bli först med att recensera “ Delta ” Avbryt svar. E-postadressen publiceras inte. Lojer Care kit för bänkklädsel.


SEK 25SEK (moms 2 ) (moms ). Mycket användbara servetter som med fördel kan användas för rengöring av klädseln på behandlingsbänkar, kuddar, träningsutrustning mm. Produkten tar bort svarta “rinningar” på husvagnar, bilar, insekter på front och vindruta, båtar, plastmöbler och mycket mer. Efter mer än 1framgångsrika år, och genom att ständigt utveckla högkvalitativa produktsystem, kundanpassad service och målinriktade utbildningar, fortsätter vi på Spies Hecker vårt nära partnerskap med billackeringsbranschen.


Delta Fritid är ett lättarbetat rengöringsmedel för många ändamål. Ett rött vin fläck på duken? Delta pronaturas historia och därmed också Dr. Framgångssagan började utvecklas i början av 70-talet i Neu- Isenburg.


Används som grovrenöring och daglig rengöring beroende på styrkan av blandningen med vatten.

Delta kan användas på alla material som tål vatten med få undantag. Delta används inom hundratals områden så som rekon golvår kök . Flytande tvättmedel för all professionell tvätt. Miljömärkt med Svanen, I kombination med en tensidbaserad tvättförstärkare: speciellt effektiv mot smuts från proteiner och fett, lämplig för tvätt av arbetskläder med reflexban motverkar förgråning.


Väl fungerande rutiner för rengöring och desinfektion i vårdmiljö är en förutsättning för god patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения