onsdag 19 november 2014

Avfuktare industri

Avfuktare - avfuktningsanläggning till företag och industri. Condair är experter inom rådgivning och försäljning av avfuktare till produktioner, kontor, kyrkor och museum. Våra avfuktare förhindrar skador från mögel och svamp orsakat av för hög luftfuktighet. Den passar bland annat till industriella. Energieffektiv högeffektiv avfuktare på kylkretsbas används när luftfuktighet krävs vid relativ luftfuktighet och min.


Munters tillverkar och erbjuder service av sorptionsavfuktare.

Munters avfuktare tar bort fukt ur luften och kontrollerar luftfuktigheten i kommersiella byggnader och industriella processer. Våra rotorer testas självständigt kontinuerligt och har nyligen bevisats genom Svenska Institutet för Livsmedel och Bioteknik ha både . Munters energisnåla avfuktare finns i en mängd olika varianter. Allt från små avfuktare till källare, förråd och arkiv, till luftbehandlingsenheter, industriavfuktare och stora klimatsystem.


Munters erbjuder även skräddarsydda avfuktare för alla applikationer inom processindustri där det finns stränga krav på reglering av fukt och . Grossistföretaget SKiAB i Kungsbacka erbjuder energieffektiva kylaggregat för bland annat inneklimat, värmepumpar för större fastigheter och kylaggregat till butiker. Den inbyggda hygrostaten reglerar till önskad luftfuktighet automatiskt. Attack är enkel att använda och förflytta tack vare st svirvlande hjul. Man kan även välja mellan konstant dränering .

Luftavfuktare för yrkesfolk. Effektiv avfuktning av nybyggnation, torkning efter vattenskador eller för att hålla luftfuktigheten nere i lagerhallar. Stora hjul och kraftigt handtag för lätt förflyttning på ojämna underlag. Enkel att installera - ansluts med en 2volts stickpropp. Hyr energisnåla avfuktningsaggregat av både kondens- och sorptionstyper.


Kondenstank med överfyllnadskontroll. Tillverkning av avfuktare. Själva tillverkningen av avfuktare kan inte ses som miljöbesparande då i stort sett all industri kräver energi och även påverkar negativt genom föroreningar i olika grad. Den mesta tillverkningen av avfuktare såsom kondensavfuktare sker i regel i Asien och de har där inte kommit så långt som t. Krolls mobila avfuktare har en stabil och robust konstruktion som är anpassade för industri och är omedelbart klara för användning. Läs om att avfukta och produkter inom avfuktning, avfuktare , fuktkontroll och krypgrund.


Den här webbsidan använder kakor ( cookies) för att förbättra användarupplevelsen. Genom att forsätta så samtycker du till . Garnsviken säljer högkvalitativa avfuktare till industri , kommun och försvar i östra mellansverige. Det finns även priser från butiker. Luftrenare för industri - och lagerlokaler, där det ibland bildas mycket partiklar som flyger omkring, en luftrenare skyddar både personal och produkter. Ofta används ånga för regenereringen (torkningen) av rotorn.


Här nedan är ett flödesschema avfuktare installerad med för- och efterkyla i ett laboratorium för farmaceutisk industri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения