söndag 9 november 2014

Antika gjutjärnskaminer

En vackert ornamenterad antik kamin pryder sin plats i både slott som koja. Antika kaminer skänker inte bara en behaglig värme till ditt hem under vintermånaderna utan utgör en viktig detalj i klassisk svensk inredning. Vi renoverar framförallt Norska . Vi är experter på kaminer - spisar och annat gammalt som pryder ett hem.


Vill du smycka Ditt hem med något utöver det vanliga är våra kaminer de vackraste och originellaste investeringsobjekten. Samtliga helt restaurerade och i skick som nya, klara att elda !

Det vi har att erbjuda Dig är antika gjutjärnskaminer samt . Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Här hittar du gamla, renoverade kaminer vi har renoverat i vår verkstad. Trasiga delar har ersatts och varenda detalj är blästrad. De är nymurade samt omtätade och svärtade.


Vi har också några fina, nya kaminer som är tillverkade efter gamla modeller. Har du en gammal kamin du vill fixa till? Restaurerade Kaminer till nyskick och optimerade för bästa verkningsgrad.

En effektiv värmekälla som dessutom är fantastiskt vackra. Ebbes Återbruk köper, renoverar och säljer gamla spisar och kaminer. Företaget innehar FA-skattesedel.


De saker Du ser på hemsidan är ett urval av det som finns i lager, kontakta mig om Du söker något särskilt. Hos Mariebergs hittar du gjutjärnskaminer i alla prisklasser och stilar från ledande märken. Välkommen in - vi hjälper dig vid ditt köp av gjutjärnskamin ! Antika Kaminer - spisar - kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, skorstensrenovering, braskaminer, skorstenar, contura, kaminer - företag, adresser, telefonnummer. Vi har ett stort utbud av renoverade vedspisar och gjutjärnskaminer , vi har även antika möbler och byggnadsvårdsdetaljer såsom glasverandor, pardörrar, grindar, gamla gjutna trädgårdsmöbler m. Vi helrenoverar gamla kaminer och köksspisar - både av kunder inlämnade objekt och sådana som vi själva köper in. Den som vill gardera sig mot nya prischocker på el och olja kan göra en mycket god investering genom att köpa en kamin.


Vi har specialiserat oss på att restaurera så kallade järnkakelugnar från tiden kring . Vill du piffa upp ditt hus eller sommarstuga med en genuin kamin i gjutjärn till rätt pris är du välkommen till Jannes Kaminkultur. Vi saluför renoverade kaminer från framförallt Norge. Vi är en butik som säljer, (givetvis även via internet), köper och renoverar både spisar och kaminer.


Behöver du reservdelar eller tillbehör hittar du säkert det i vårt stora lager som ett av de absolut största i Sverige. Vi har över års erfarenhet i branschen och fokuserar också mycket på vårt miljöarbete. Köp och sälj Kaminer på auktion och till fast pris på Tradera.

Fynda Bruksföremål bland massor av auktioner. Reck , kamin för större rum. Höjd 132cm, bred 37cm, djup 45cm. Rökrör 14cm och 102cm från golvet 7. Norrahammar 5 blästra svärta redo att installeras in. Godin , grön emaljerad med glimmer i . Kaminbutiken ligger utanför Stockholm i Järna.


Vi säljer allt inom kaminer och spisar till bra priser! Få hjälp med hela installationen till rätt kostnad. Ta dig tid och surfa runt och låt dig inspireras. Behöver ni råd eller hjälp ställer vi gärna upp så att era drömmar kan realiseras. ANTIKA KAMINER MED EFTERBRÄNNARE FINNES UNDER RUBRIKEN . Men då förlorar man å andra sidan den antika charmen.


De gamla runda hederliga gjutjärnskaminerna tillverkas fortfarande och numera finns dessutom nya eleganta täljstens- och gjutjärnskaminer med katalysator och. Moderna kaminer har dessutom designmässigt anpassats till såväl villahushåll som fritidsboende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения