torsdag 6 november 2014

Skorstensfri kamin hörn

Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. En skorstensfri eldstad ger dig alla fördelar som en riktig eldstad har utan att tumma på känsla eller kvalité.


Vad kostar det då att elda med en skorstensfri spis? Enligt tillverkaren SKILL FACTORY kostar en härligt flammande eld i din spis inte mycket mer än att elda i en sedvanlig öppen kamin. Förbrukningskostnaden för en mysig timma framför den skorstensfria spisen uppgår således till ungefär kronor beroende på lågans .

Ger dig samma njutning och värme som en vedeldad öppen spis, men utan sot och aska. ETANOLSPIS, skorstensfri kamin LIMAL. Hörn : kan monteras i hörnet i valfri vinkel utan användning av ytterligare monteringslister. Essinspisen, tillverkning av skorstensfria öppna spisar och kaminer. Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spise.


Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.

Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Förläng uterummets säsong med en skorstensfri spis - garanterat hög mysfaktor! Hemligheten med de skorstensfria spisarna är just den oerhörda flexibiliteten.


Spisen som kan vara i alla möjliga utföranden eldas med bioetanol, som hälls i en brännare och tänds på. En liter bränsle räcker ungefär tre timmar och kostnaden . Eldflamman kan du enkelt dimra med den medfölja. El kamin med manöverpanel Stämningsskapande öppen spis anpassad för hushåll och . Kaminer är mycket populära, speciellt bland de som bor i nordiska länder där vintern är lång, mörk och kall.


En kamin kan hjälpa dig att värma upp ditt hem, antingen som huvudkällan för värme eller som ett stöd. Många av dagens kaminer är utrustade med fönster så att du kan njuta av de vackra lågorna samtidigt som du . Funderingar på skorstensfri kamin ? Vad behöver man tänka på när man ska välja, vilken är bäst? Här hittar du bra tips om skorstensfria kaminer när du ska välja en kamin utan skorsten. Kamin - Längtar du efter en egen braskamin, vedspis eller kakelugn?


Vare sig du är ute efter en extra värmekälla eller bara vill ha mysfaktor så är det aldrig bortkastade pengar att installera en eldstad. Den kan både sänka uppvärmningskostnaderna och höja värdet på huset. Om du har möjlighet att kunna elda inomhus. Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire.


Kamin i vitt utförande från Cambridge med spiskasett i svartmålad plåt som har typisk engelskt utseende. Bidrar med både stämning och värme i rummet. Den är utrustad med behållare för bränsle på totalt liter.


Med din skortstensfria kamin från oss på Trademax ser du till att kunna njuta maximalt, och samtidigt känna den värme som denna kamin utan skorsten ger dig. Det behöver med andra ord inte vara speciellt många steg mellan att du längtar efter en kamin tills dess att du sitter och njuter av en alldeles egen skorstensfri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения