torsdag 27 november 2014

Rör till kamin

Här säljer vi rökrör i stål för spisar och kaminer. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov. De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som ger en lång livslängd.


Skorstensrör, skorsten, rökrör, rökkanal och modulskorsten.

Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Kaminrör används för att ansluta en eldstad till en skorstens stock eller som första delar innan isolerad skorsten. Här kan du köpa billiga kaminrör! Emaljerade kaminrör 130mm för anslutning av spis och braskamin mot murstock. Sortiment av kaminrör för att ansluta din braskamin eller spis mot murstock.


Köp ditt kaminrör hos Soliduct. Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör.

Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner. Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav . Vår skorsten passar de flesta eldstäder och kaminer och kan dras nära brännbart material. HANDLA TRYGGT HOS OSS PÅ KAMINKUNGEN. Välj mellan att installera den synlig eller inbyggd.


Murstockanslutningar för kaminer som ska anslutas till din murstock kan du lätta välja här. Vi har ett antal standardmodeller som passar för de flesta lösningar. Leveraras på dagar med DHL paket. Många braskaminer är idag utrustade med inbyggd fläkt som hjälper till att sprida värmen i huset.


Det innebär att du drar rör av stålplåt från braskaminen till . Nordic Heating har rätt oisolerad skorsten för Dig! Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten. Placera kaminen vid en yttervägg och dra skorsten utmed fasaden upp till nocken.


Bild:Rak skorstensmodul Raka rör. Skorstenarna är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem. Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din .

Hej Vi ska sätta in en kamin om ett tag i vårt hus. Vi vill ha en så central plats som möjligt för att kunna utnyttja värmen på vintertid till max. Vedspis och kamin på samma skorsten? Tilluft till kamin , vilken diameter krävs?


Utvändig skorsten - värdelöst? Installation av skorsten till kamin,rh:premodul. Förläng din skorsten på kaminen med vårt rökrör förlängning i rostfri plåt som borgar för lång livslängd. Enkel och lätt, löstagbara ben för enkel transport o förvaring.


Stabil och effektiv plåtkamin. Hjälper dig att göra tändved till alla sorters brasor. Vi är återförsäljare åt Kaminexperten i Luleå och har Sveriges största utbud av kaminer.


Det är så att jag är lite av den där DIY-individen och har nu planer på att bygga en liten kamin att ha med i mitt tält och letar material, främst rör för röken. Ett dammsugarrör kan ju tyckas vara perfekt, det har bra dimensioner för en liten och kompakt kamin att fästa på ryggsäcken, men rören är ju chromade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения