onsdag 26 november 2014

P pac vakuumförpackare

Till skillnad från vakuummaskiner som kräver specialpåsar vakuumförpackar du det mesta i vanliga fryspåsar med EasyVac. Några få pumpdrag, snurra påsen och förslut. Att använda EasyVac är mycket enkelt!


Perfekt för dig som vill ha en prisvär enkelt och smidig vakuumförpackare. Manuell vakuumförpackare för fryspåsar. Håller bröd och livsmedel. Just nu hittar du EasyVac endast hos Smart Fritid som även tillverkar dessa smarta vakuumförpackare. Du köper vakuumförpackaren online här i webbshoppen!


Fästets storlek: x 60 . Fungerar som en pump där ett fäste . Den är ju så billig att den inte kan vara annat än skräp, men till det priset frestas man ju till att chansa. En annan variant är den där handpumpen P - Pac som finns överallt till nästan samma pris. P - pac vakuumförpackare för hemmabruk. Några andra tips som inte innefattar varken sugrör och stora lungor eller . Klicka för att se andra data om denna sida.


SV: Vakuumpump för köket, sökes! Hade en sådan för många år sedan och använde den väldigt flitigt. Den är perfekt när man vill suga ut luften från påsar med kött som man ämmar frysa in. Premium, originalet från Lava - används dagligen i hela världen Vakuumpackaren V. P är en kraftfull professionell vakuumförpackare med kullagrad pumpmotor för högsta prestanda och hållbarhet.


P förseglar påsar och rullar med en breddVisa mer. Alla som någon gång gett sig ut i vildmarken på hajk, fjällvandring eller på camping vet hur viktigt det är att packa rätt. Likaså om du är ute på tågluff eller båtluff vet du hur jobbigt det är att släpa på onödigt många väskor.


Att packa rätt är a och o för alla som har en aktiv fritid. Vakumpackare LA-VA V3Premium - Vakumpackare LA-VA V3PremiumVAKUUMPACKNING FÖRLÄNGER HÅLLBARHETEN MED UPP TILL SEX GÅNGER Maskiner i tysk kvalite. Vakumpackare LA-VA V2Premium - Vakumpackare LA-VA V2PremiumVAKUUMPACKNING FÖRLÄNGER HÅLLBARHETEN MED UPP TILL SEX GÅNGER Maskiner i tysk kvalite. Lista för P pac vakuumförpackare för fryspåsar på Idoo.


På ett ögonblick kan du förpacka kläder eller livsmedel och minska dess storlek med hjälp av . Helt otroligt tystgående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения