tisdag 25 november 2014

Plattväxlare

Det ska löna sig att göra något bra. Separatorer för livsmedel och drycker. Teknik som hjälper kunderna att producera bättre produkter till sina kunder.


Vi introducerar den nya standarden för självsugande pumpteknologi: Alfa Laval LKH Prime pumpen. Det är hög tid att gå Prime.

Fördelar med en värmeväxlare: Plattvärmeväxlaren kan användas flexibelt. Kompakt och liten enhet med låg vikt och hög värmeöverföring. Prestanda genom sofistikerad plåt stansning. Höga temperaturer och arbetstryck.


Enkel installation, låga underhållskostnader och lätt service. Låg kostnads hög volym enhet, låg . Plattvärmeväxlare Alfa Laval är världens ledande leverantör av plattvärmeväxlare, som alla kännetecknas av en kompakt design och hög värmeeffektivitet.

Produktsortimentet inkluderar olika typer av plattvärmeväxlare, såsom. CHEMICLEAN har utvecklat en effektiv och miljövänlig rengöringsmetod för värmeväxlare. Med rengöringen uppnås en förbättrad verkningsgrad av dessa vilket ger en effektivare värmeavgivning och i slutändan lägre energikostnader.


Rengöringen utförs med ett av oss utvecklat COMBI aggregat så att en sluten krets . Dessa är de första lödda plattvärmeväxlare (BPHE) som är. Värmeväxlare och centraler. Vi erbjuder moderna centraler och växlare. Kompakta och lättinstallerade med hög effektivitet och låga underhållskostnader. Vi har växlare för alla behov.


Flertalet kan levereras direkt från lager eller specialbyggas efter dina behov. Kontakta oss så berättar vi mer. Roterande värmeväxlare har alltid ett internt läckage mellan från- och tilluften.


Storleken på detta läckage är beroende luftflödet, tryckfördelningen över växlaren samt om man har borstar, gummilist eller dylikt som tätning runt rotorn. Detta blir framförallt problematiskt för bostäder där fuktnivån i en . Luftbehandlingsaggregat med motströms plattvärmeväxlare för villor.

Kanaler bildas mellan plattorna där de bägge vattenflödena styrs igenom varannan kanal. På var sin sida om plattpaketet monteras en täckplatta. Hela paketet löds ihop med kopparlo både i ytterkanten och i . Renovering av plattväxlare. I arbetet ingår tappning av ammoniak, demontering av växlare, rengörning, byte . Packningsbyte i plattväxlare. Vi utför packningsbyte på alla typer av plattväxlare.


Entos - Allt för din hemsida. Skall jag montera palttvärmeväxlare för att skilja systemen? Prima virke: Inlägg: 56: Blev medlelör . Skall installera FTX-system i nybyggd 2-plansvilla i Dalarna, 1kvadrat, har även jordvärme för uppvärmning och vatten.


Mitusbishi Electric kan nu erbjuda unik kyl- och värmedpumpdrift i kombination med plattväxlare och vatteninterface PAC IF 0B-E. Stora valmöjligheter finns i effektområden från 2. Power och Zubadan Inverter. Stora energibesparingar kan göras tack vare enkel och kostnadseffektiv installation.


Principschema samkörning st. RC och start- utrustning). Den användarvänliga finalen samt webbservern har ett grafiskt användargränssnitt med enkel uppbyggna som är lätt att läsa av och ställa in samt snabb att använda.


De inbyggda larmsystemen ger ögonblickligen den systemansvarige besked om det skulle uppstå driftsstörningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения