torsdag 20 november 2014

Contura vattenmantlad

Vi är säkra på att (minst!) en av våra modeller passar dig, men förstår att det kan vara svårt att hitta vilken. Låt kaminväljaren hjälpa dig! Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov.


Köp den hos en av våra återförsäljare. När jag frågade varför ville han inte gå in djupare på detta utan pekade bara på att de .

Ungefärligt pris för att byta vår öppna spis mot en. Erfarenheter vattenmantlad kamin? Den smartaste husägaren väljer en vattanmantlad kamin - det bästa sättet att sprida värmen i hela ditt hus. Jo, med en luftburen vanlig kamin värmer du rummet där den står, att få värmen att sprida sig tar tid.


Du får ofta elda på effekt på ca. W för att inte få för varmt i rummet. Outnyttjad kapacitet helt . Du har möjlighet att elda med vedlängder upp.

Nordic Kamina kW, den populäraste vattenmantlade kaminen. Om du eldar med full effekt i två timmar laddar du en 5liters. Våra vattenmantlade kaminer är nyckeln till många energismarta lösningar som vi erbjuder. Vi på Nordic Värmesystem har en lång erfarenhet av vattenmantlade produkter och vi har det bästa och bredaste sortimentet i Sverige. En vattenmantlad braskamin ger inte bara den så eftertraktade . Arkitektur -vattenmantlade.


Dec, Byggt en extrarum på kvm med golvvärme. Nytt plåttak på hela huset. Vi eldar i vanlig braskamin som komplement till bergvärme. Uppskattar möjligheten att elda flexibelt, dvs att den har hög verkningsgrad även då man eldar med lägre effekt.


Nordic värmesystem vattenmantlade kaminer och pannor ger inte bara den trevliga mysfaktorn med direktvärme utan också värme till hela huset och även till varmvatten. Den gör att du får bättre komfort i huset och för att värmen inte enbart går ut till det rum kaminen står så finns möjlighet att lagra energin i en . Ny, modern design på vattenmantlad kamin från Selmac som vi visar och går igenom. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.


Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения