måndag 24 november 2014

Pelletskamin med drag

Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum.


KMP Mysinge kan även fås med täljsten. Skorstenslös pelletskamin ( DRAG ).

Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill! Har tyvärr köpt en mysinge och vägg fläkten kmp drag av Jämtkraft i östersun den funkade bra tills det blev över -då frös den ihop det var. Kaminerna kräver tillgång till el 230V eller 12V (bilbatteri) för att fungera med pellets. Vissa modeller kan även användas med ved (EcoTec Tyr).


Med Ariterm Drag kan en pelletskamin istalleras utan skorsten vid en yttervägg. Du kan välja bland ett stort antal modeller, ytmaterial och färger. En film som visar installation av KMP drag tillsammans med en pelletskamin från Ariterm.

Våra pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera din eluppvärmning. De tänder sig själva när temperaturen sjunker och sprider värmen i huset med en inbygg tystgående fläkt. Unik lösning för installafion av kamin utan skorsten. Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pel- letskaminerna Mysinge, Solberga, Neptuni och Ekerum utan skorsten. Med Drag behövs ingen skorsten.


I en normal villa kan en pelletskamin ersätta upp till. KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten. Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . KMP ” Drag ” är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskamin utan skorsten.


Som villaägare är du med all sannolikhet trött på höga olje- eller elräkningar för uppvärmningen. Du vet väl att det finns ett sätt att till rimlig investeringskostnad spara mer än halva uppvärmningskostnaden. Dessutom bidrar du till att förbättra vår miljö. Jag och en polare köpte varsin Lilla frö, och även polarens pappa köpte en, vi är supernöjda. Men värmer gott, och lätt och bekvämt och tanka, men denna regler panel, känns som nån Biltema grej från 80-talet.


Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken.

Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Att installera en pelletskamin innebär att du behöver dra ett skorstensrör genom taket, såvida du inte kan använda en befintlig kanal i en murstock eller skorsten.


Men efteratt hans dotter köpt en kamin bestämde sig Rune för att skaffa en likadan – en Ariterm Mysinge med väggfläkten Drag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения