tisdag 5 december 2017

Termo gnosjö oljefylld elradiator

De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Radiatorerna är uppgraderade till IPsom betyder att de även kan användas i våtutrymmen. Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W. OLJEFYLLD ELRADIATOR MED ELEKTRONISK TERMOSTAT.


Utrustad med överspänningsskydd.

Har en röd ljusdiod som indikerar när radiatorn arbetar. Termostathuset är monterat på radiatorns högra sida. Element med elektronisk termostat för 230.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Köp här oljefyllda element från Termo Gnosjö. Jordad 230V kabel som är meter. Snabb leverans och fraktfritt.


BASIC 400W OLJERADIATOR BI-MET Radiatorn levereras endast i 230V med väggfäste, golvfäste samt med sladd och stickpropp.

Hur många watt behöver jag för mi. Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer , . Vrid termostaten till den högsta nivån.


Om elementet fortfarande inte fungerar kontaktar du återförsäljaren eller Termo Gnosjö AB. Du bör därför inte själv öppna elementet under några omständigheter. Rapportera eventuellt oljeläckage till Termo Gnosjö AB.


Eftersom det inte är konvektor . Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer , infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige.


Det gör att du både spar pengar och tid. Click here to find similar products. Go to the productFind similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения