torsdag 30 mars 2017

Varmvattenberedare 30 liter

Välkommen till PriceRunner! Justerbar termostat upp till 75°C. Varmvattenberedare tillverkad i Europa. Utbytbar anod av magnesium garanterar lång livslängd.


Utvändig termometer, säkerhetsventil. Insidan av tanken är emaljerad och har en offeranod gjord av magnesium som skyddar beredaren från att rosta.

Emaljera rostsäker tank. Lätt att justera och använda. Tillbehör till Biltemas varmvattenberedare. I samtliga emaljerade varmvattenberedare från METRO THERM finns en skyddsanod.


Står i valet och kvalet att köpa varmvattenberedare till det alldeles nyrenoverade badrummet i fritidshuset. Vi använder huset (kvm) flera gånger i veckan men är bara två personer och har sällan duschande gäster. Beredaren skall enbart försörja badrummets vatten.


Hittills har vi haft en 10- liters för köket . Europaproducerad varmvattenberedare med utbytbar magnesiumano justerbar termostat upp till °C, antifrostläge och mycket annat.

Isolerad med mm CFC -fritt polyuretanskum. METRO varmvattenberedare för mindre hushåll, handtvätt och disk. Anslutning mm uppåt med säkerhetsventil.


Metro elberedare Minett L E. En beredare tillverkas med st olika material i vattenbehållaren och det är därför viktigt att du väljer den som passar ditt vatten. Om du har kommunalt vatten passar alla tre. NEMI emaljerade varmvattenberedare. Med över års erfarenhet av varmvattenprodukter har NIBE rätt lösning för dig – oavsett hur dina varmvattenbehov ser ut.


Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Egen benämning Svensk, OSO RD Smal liter VVB för. Tillverkarens produktsida, - . Ta del av tips och fakta om varmvattenberedare av typen tankberedare med liters vattentank.


Placeras hängande på vägg eller stående på golv. Smidig modell som får plats i skåp, kan hängas på vägg eller monteras liggande. Produktnamn: Minett litE. Typ av beredare: Elektrisk Om elektrisk, i såfall antal kW i elpatron? CE-godkänd varmvattenberedare på liter.


Behållaren är försedd med en utbytbar och kontrollerbar magnesiumano som skyddar mot korrossion av värmeelement och behållare.

Rekommenderas att kontrollera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения