tisdag 21 mars 2017

Rais braskamin

RAIS brændeovne og pejseindsatse er bygget på skandinavisk kvalitet. Vi producerer med udgangspunkt i Frederikshavn. RAIS sätter nya standarder för hur du kan värma upp din bostad.


Vi erbjuder ett brett urval av unika lösningar som ritats och skapats i enlighet med . Med designen i fokus och en känsla för hög kvalitet lägger Rais ribban högt för hur en braskamin kan kännas och upplevas i ett hem. Den byggs in i väggen och påminner om en brinnande tavla.

Formgivarna har arbetat med fantastiska material som ser fenomenala ut och tekniker för att spara på både naturresurser och din plånbok. Köp direkt från hemsidan eller besök vår butik. Här kan du bygga din Rais braskamin , välj modell, färg, handtag, höj . Rökutgång topp passar för Ø. Minsta avstånd till brännbart material bak.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! En modern braskamin har upp till renare förbränning.

Vi har idag ett eget sortiment under varumärket Attityd. En braskamin eller kamin kan se ut på många sätt och i vårt sortiment finns modeller för både stora och små utymmen. Cirkelrund braskamin , enklare och mer stilrent kan det knappast bli.


Helt slät yta och en stor lucka av glas. Lämpar sig extra bra för placering i ett hörn. Den stora välvda glasdörren låter elden komma till sin rätt så att den kan ses från hela rummet. Pilar en kamin med hög teknisk kvalitet med design i världsklass.


Rena linjer, slät och enkel, cirkelrund . Kom in och titta på våra kaminer, ett perfekt val för dig som vill ha en ekologisk värmekälla. Självklart hjälper vi gärna till vid köp och installation av din Rais kamin ! Enligt en undersökning från det norska testinstitutet SINTEF minskar utsläppen med upp till procent och effektiviteten ökar med procent om . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Med Bionic Fire har RAIS realiserat drömmen om att skapa en anmärkningsvärt miljövänlig, eller låt oss kalla det grön, braskamin.


Det är mycket enkelt att hantera Bionic Fire, det enda man behöver göra är att tända på veden man har lagt in och kaminen klarar resten. Luftregleringen styrs automatiskt så man behöver inte . En Rais braskamin med godkänd brandmursskiva. BRASKAMINER I SÄRKLASS MED stort INNEHÅLL AV ESTETIK, TEKNIK OCH MILJÖ… En braskamin från RAIS förenar estetik med teknik.

Vi kallar det Art of Fire. Våra designers och hantverkare skapar resultat utöver det vanliga - du får en braskamin i . RAIS braskamin är utrustad med CleverAir, då det överraskande enkelt och behagligt att elda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения