onsdag 29 mars 2017

Värme till skor

Alla kan mycket riktigt leverera skön värme i skorna – i alla fall ett tag. Men efter att ha använt sulorna under verkliga förhållanden är det tydligt att man inte bör . När den riktiga kyla biter sig fast är det svårt att hålla värmen om man sitter still och buktar rådjuret trångt, är det inte läge att hoppa fötterna varma. Fodrade skor och raggsockar i all ära men det finns faktiskt ännu ett botemedel mot frusna tår, ett bra komplement till strumpor och skor.


Konserverad värme i form av värmepåsar och fotvärmare.

En värmepåse håller värmen i timmar. Det finns värmesulor från ECCO med fiber av polyester som håller dina fötter varma och torra under kyligare dagar. Dessutom gör värmesulan dina skor skönare tack vara dess stötabsorberande fotbädd. Fleecesulan har även en pelott och stöd för. Håller värmen upp till 2–timmar.


Passar fötter storlek 36–47. Klipp till rätt storlek , stoppa dem i skorna och anslut batterierna.

Till varje sula finns en batteribox med plats för tre AA-batterier (medföljer ej). Starta och stäng av värmen med strömbrytaren på . Jämför priser och läs recensioner på Skor. Välkommen till PriceRunner! Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter.


Nedan finns några av våra mest populära produkter. Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk . Mjuka och bekväma, håller värmen timmar med °C maxtemperatur.


Varje sula drivs med st. Batterihållare fästs runt fotleden. Klipps till önskad storlek och kopplas till batterier som fästs runt benen eller i skorna. Drifttid: 3-h ( beroende på värmeläge).


Warm Series värmesulor har en inbyggd termostat som automatiskt reglerar temperaturen i dina skor till önskad värme. Det garanterar en stabil och bekväm temperatur under hela dagen vid väderväxlingar samt om utemiljö byts mot innemiljö. Digitsole var först i världen med att introducera en termostat .

Smidig att använda, får plats i skor och vantar. Värmepåse Hot Spot 6-pack. Perfekt att ha i bilen om det skulle hända något. Skorna har det integrerade värmesystemet Thermo som håller fötterna varma också under extrema förhållanden. Ett värmesystem som kan laddas och som med en end.


Med ett reglage kan du ställa in effekt. Finns för både dam och herr och . Här har vi samlat vårt utbud av värmeskydd och stödskydd från Rehband online! I vår webbshop handlar du enkelt från vårt sortiment som består av knäskyd ankelskyd armbågsskyd underarmsskyd värmebyxor och ryggskydd för stabilisering eller stöd och v. Hej, jag har format mina inlines skor genom att värma dom i ugnen.


För att få bra passform har jag vart tvungen göra det två gånger men jag tror jag kommer göra det ytterligare en gång till innan vårsäsongen. Iallafall kan det bli fråga om punktvis omformning gm att använda värmepistol. Via exempelvis en powerbank kan Du stoppa in dessa i handskarna eller skorna då Du kör Snösko. Torkning av plagg och skor. Ett fuktigt klädesplagg leder värme tjugofem gånger bättre än luften.


Av denna orsak ska man försöka torka sina kläder och skor så bra som möjligt. Vid torkning försöker man få fukthalten i ett plagg att bli den samma som i omgivningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения