tisdag 14 mars 2017

Stylingborste bäst i test

Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från OBH Nordica Hårstylers till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!


Jämför priser och läs recensioner på Hårstylers. Får så många frågor om vad jag använder för stylingverktyg till håret. Jag använder mig av några olika, beroende på frisyr.

Men den här uppvärmda stylingborsten från Remington är grym – och mycket skonsammare än den varmluftsborsten jag hade innan som blåste ut varmluft. Stylingborste från Björn Axen med rundborste och stylingverktyg i ett. Letar du varmluftsborste? Hos NetonNet hittar du varmluftsborstar från de populäraste varumärkena.


Alla skonsamma för håret och ger ett härligt hårsvall. För att skapa en frisyr av högsta klass krävs rätt verktyg. Här hittar du några av marknadens bästa värmeborstar – nödvändiga om du vill skapa lockar och volym och se ut som du kommer direkt från salongen.


I samarbete med OBH Nordica.

Michaela Forni OBH Nordica. Ser ni vem det är som står modell för den här borsten? Min gamla bästis Linn 3! Björn Axén Tools – Macig Style Brush 38mm (finns i tre olika storlekar).


Petra har i flera år tjatat på mig om att jag måste införskaffa en . En hårfön med AC- motor ger absolut bäst resultat och kan jämföras med de som används på salong. Du kan även använda stylingborstar för att få volym och vågor i håret, ju större diameter på borsten desto större vågor kan du fixa. Syftet med denna är att du på ett enkelt sätt ska kunna styla håret utan att behöva använda fön och rundborste – alltså två i ett. Den har integrerat värmesystem och keramisk tourmaline . Det har aldrig varit enklare att forma håret, säger Johan Hellström Björn Axén. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Magic Style Brush passar alla hårtyper och för olika frisyrer. Frisyrer med volym behöver lite hjälp på traven. Därför har vi testat volymsprejer. Bäst i test hittar du i bildspecialen. Ett platt tunt skandinaviskt hår blir fylligare om det boostas upp med en volymgivande sprej - och andra smarta stylingtips.


Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Vi har testat plattänger.

Produkterna har använts av både experter och vanliga personer. Se aktuella tester på plattänger. Undvik dåliga köp - läs här om den bästa plattången. Den senaste stylingprodukten för håret är en borste med specialeffekter, men hur använder du den?


En snygg frisyr behöver inte ta tid och den senaste uppfinningen för håret kommer i form av en helt vanlig hårborste. En bra stylingborste är ett måste för att få ett bra resultat. Vildsvinsborstar som är handgjorda i Italien.


C Styling Kam YS Park, 3kronor. En japansktillverkad kam som underlättar vid uppdelning av håret då den ena tanden är kortare. Den sliter även mindre på håret genom sina runda tänder.


Verktyget som kommer bli din bästa vän. Unik revolutionerande stylingborste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения