tisdag 28 mars 2017

Fjärrkontroll värmepump

Har du tappat bort fjärrkontrollen till din luftvärmepump ? Eller gick den sönder när katten lekte med den? Då kan du använda vår fjärrkontroll för luftvärmepump och luftkonditionering, som är en universalmodell som passar till över 1fabrikat av fast installerade (alltså ej portabla) anläggningar. Så här hittar du rätt fjärrkontroll till din Panasonic värmepump.


Läs av modellbeteckningen på inomhusdelen. Du hittar den på produktspecifikationen på inomhusdelens högra gavel.

Skriv hela modellbeteckningen (t.ex. CS- NE9GKE eller CS-E9DKEW) i sökrutan ovanför produktmenyn. Klicka på OK så kommer du . Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.


Välkommen till PriceRunner! Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Klarar 1olika märken och 5modeller. Med denna fjärrkontroll styr du enkelt värmepumpens temperatur, hastighet och luftflöde.


Det innebär att du kan titta på din fjärrkontroll med hjälp av mobilkameran och på så vis se om fjärrkontrollen fungerar.

Du testar enkelt din fjärrkontroll genom att titta på fjärrkontrollen genom mobilkameran, samtidigt som du trycker på en knapp. Här hittar du fjärrkontroll till värmepump. Universal fjärrkontroll till luftvärmepumpar!


Perfekt ifall den gamla kontrollen försvunnit eller gått sönder och det ej går att få tag på en originalkontroll. Bättre koll på uppvärmningen med en fjärrkontroll. Värmepumpen anpassar uppvärmningen efter fjärrkontrollens sensor.


Fjärrkontroll CRMC-A673JBEZ. Hur du byter batteri på din fjärrkontroll till luftvärmepump. I en Värmepump så finns på innedelen en sensor av ljuskännslig typ, ex transistor som omvandlar ljusimpulser till elektriska signaler. Denna sensor tar emot informationen från din fjärrkontroll. Nu vill du förmedla denna information till innedelens sensor, men vad jag förstår, inte från fjärrkontrollen . Helt ny och hög kvalitet.


Stöd digital automatisk kod sökning. Enkel att installera och använda. Bekväm design och bekväm att använda. Konstant visning rumstemperatur.


På din Panasonic fjärrkontroll finns en knapp som heter CHECK.

På vissa fjärrkontroller är denna knappen placerad under en lucka. För att felsöka trycker du ner knappen med hjälp av ett spetsigt föremål, som till exempel en penna. Den professionella standarden på den här luftkonditioneringen gör att du får en behaglig hemmiljö på ett tyst och energisnålt sätt. Läs mer om Electrolux EPH09MLIWI luftvärmepumpar.


Passar till: IVT: FR-N, FR-N, GR-N, LR-N, LR-N, PRN, PRN, DR-N.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения