onsdag 15 mars 2017

Keddy carisma pris

Vacker, stilren design med strama former som hämtat inspiration från våra tyngre murspisar. Samtidigt gör den låga vikten och de smidiga måtten att Carat kan placeras direkt på träbjälklag och både mot rak vägg eller i hörn. Mjuk, rund design gör Carisma till en smäcker värmekälla som kan placeras både mot en rak vägg och i hörn.


Den nätta designen och vikten innebär. ANSÖK OM DELBETALNING HÄR.

Jag vill ha mer information och offert på denna produkt. ПЕЧЬ-КАМИН CARISMA , ПРИСТ. Keddy murspisar är en modern tolkning av den öppna spisen med extra stora gjutjärnsluckor.


Ger en storslagen upplevelse av elden och är trygga värmekällor. Smidig murspis i rund och mjuk design. Passar både i hörn eller längs rak vägg. Jämför priser på Keddy Carisma Kamin.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

CARAT, CARISMA , KEDDY 16. Byggsats av pimpstens- och olivinbetong, komplett med eldstad av keramik,. Vermiculit och gjutjärn, eldstadshylla och anslutning för uteluft mm.


I modellerna Carat och Carisma är fläkt standard. Re: Braskamin Keddy Carisma , skorstenslängd. Marmorhylla för fina saker Namn: Contura 460.


Kommentar : Murspis i traditionell design med sidoglas och marmorklädd hylla. Det här modellen finns även i låg modell för anslutning mot en murstock om man har den möjligheten. Smal vedspis till köket . Hyllan i ruivinamarmor bidrar till det eleganta helhetsintrycket och ger den rymliga eldstaden en extra . Välj själv mellan vinklat panoramaglas eller vikbara luckor. Mjukt formgiven och gedigen murspis av så lätt konstruktion att den går att ställa direkt på trägolv.


En smäcker och effektiv värmekälla som är lätt att placera . Fristående murspis med smidiga yttermått och innovativ design som gör att de passar bra att placera både mot en rak vägg och i hörn. Välj mellan panoramaglas eller vikbara luckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения